Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΦΡΑΧΤΗ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ "ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ"!

Θαυμάστε τους...ελληναράδες της αριστεράς. Κάνουν και συναυλία και ...

στην Αλεξανδρούπολη διαδηλώνουν σήμερα το μεσημέρι ζητώντας την πτώση του φράχτη του Έβρου ώστε να μπουν μέσα στην Ελλάδα εκατομμύρια (ακόμη και δισεκατομμύρια) λάθροι! 
Έχουν τυπώσει και αφίσες στις οποίες λένε "ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΡΟΑ-ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΙ". 
Κάνουμε μια πρόταση: η κυβέρνηση να ανοίξει τα σπίτια όλων αυττών, να τους βγάλει έξω και να βάλει μέσα τους λάθρους!
(σημ. ευχαριστούμε τον Ίωνα για τη φωτό)

2 σχόλια:

  1. Οι ελληναράδες της φασιστεράς είναι καθυστερημένοι, αχυράνθρωποι, σκουλήκια, τομάρια και δρουν εδώ και πολλά χρόνια μέχρι σήμερα κατά της Ελλάδος και θέλουν να εξοντώσουν τους Έλληνες! Οι ελληναράδες της φασιστεράς έχουν την ίδια καταγωγή με τους λαθρομετανάστες-τζιχαντιστές γιατί κατάγονται από τις στέπες, από τις σπηλιές και από τους βόθρους! Οι ελληναράδες της φασιστεράς θέλουν να ρίξουν τον φράχτη για να έρχονται οι λαθρομετανάστες-τζιχαντιστές για να πραγματοποιήσουν τις ανώμαλες ομοφυλοφυλικές ορμές τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι αναρχοάπλυτοι μαρξιστομαλάκες, ''γουστάρουν'' τους λαθρομετανάστες για τα κρεβάτια τους. Ας τους πάρουν μαζί τους στον αγύριστο και ας μας απαλλάξουν από την παρουσία τους μια για πάντα. Ανώμαλοι ήταν είναι και θα είναι όλοι τους την ζωή, εμείς όμως οι υπόλοιποι δεν χρωστάμε τίποτα, να τους βλέπουμε να πηδιούνται σε δημόσιους χώρους...!
    Δεν είμαι όμοφοβικός, αλλά δεν γουστάρω τους σοδομίτες και τους ανήθικους νόμους τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή