Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

ΤΕΤΟΙΑ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ! "ΕΙΝΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΗΛΙΘΙΕ": ΣΟΪΜΠΛΕ ΠΡΟΣ ΤΣΙΠΡΑ!!!

ΑΚΡΩΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΣΤΟ ΝΤΑΒΟΣ

Σε σκληρό «μπρα-ντε-φερ» ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλεεξελίχθηκε η συζήτηση στρογγυλής τραπέζης στο Νταβός της Ελβετίας, με θέμα το «Μέλλον της Ευρώπης».
Με μια απίστευτα προκλητική στάση, καθ’ όλη τη διάρκεια της...


εκδήλωσης, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε αποκάλεσε ούτε λίγο ούτε πολύ «ηλίθιο» τον Έλληνα πρωθυπουργό, κουνώντας αυστηρά το δάχτυλο προς την Ελλάδα.
Ήταν η στιγμή κατά την οποία ο Β. Σόιμπλε αναφερόμενος στην εφαρμογή των συμφωνιών και ουσιαστικά απευθυνόμενος στον Έλληνα πρωθυπουργό του είπε: «Είναι η εφαρμογή, ηλίθιε!».
Αν και δεν κατονόμασε ευθέως τον Αλ. Τσίπρα, εντούτοις θεωρείται δεδομένο πως εκείνος ήταν ο τελικός αποδέκτης αυτού του «τοξικού» σχολίου.
Ο Β. Σόιμπλε ήταν καθ’ όλη τη διάρκεια της συζήτησης ιδιαίτερα επιθετικός απέναντι στον κ. Τσίπρα, μιλώντας, ουσιαστικά για «α λα καρτ αλληλεγγύη».
«Πιστεύω ότι στην Ευρώπη αλληλεγγύη σημαίνει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την Ευρώπη δυνατή. Αλλά οι συμφωνίες πρέπει να γίνονται σεβαστές και να τηρούνται! Αν θέλουμε να κάνουμε την Ευρώπη ισχυρή πρέπει να τηρήσουμε αυτά που έχουν συμφωνηθεί», επισήμανε ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ, απευθυνόμενος νωρίτερα και πάλι στον Έλληνα πρωθυπουργό.


Τι απάντησε ο Τσίπρας
Λαμβάνοντας τον λόγο, ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε στον κ. Σόιμπλε, ο οποίος παρομοίασε τη συμμετοχή του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα σαν αναμμένο κερί σε δωμάτιο γεμάτο δυναμίτη.
«Δεν είμαι ούτε εγώ οπαδός της άποψης ότι πρέπει κανείς να επιχειρεί να ανάψει ένα κερί σε ένα δωμάτιο με δυναμίτες αλλά ούτε και να είναι κανείς στο σκοτάδι. Η καλύτερη λύση είναι να βγάλουμε τον δυναμίτη από το δωμάτιο και μετά να ανάψουμε το κερί», είπε ο πρωθυπουργός.
paradrasi.gr

1 σχόλιο:

  1. Ένας ΗΛΙΘΙΟΣ ΨΕΥΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ της ΒΡΟΜΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ένας ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ MADE USA ΑΝΘΈΛΛΗΝΑΣ τρώει την μια σφαλιάρα μετά την άλλη από τον ΝΑΖΙΣΤΗ ΓΚΕΣΤΑΠΙΤΗ ΣΟΙΜΠΛΕΡ και δεν μιλάει . Ντροπή σου ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΓΕΝΙΤΣΑΡΕ ........ ΠΡΟΔΟΤΗ . .....ΑΡΚΑΔΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή