Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

ΑΙΣΧΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ! "ΞΕΣΠΙΤΩΝΕΙ" ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΕΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Ότι θα έφτανε σε αυτό το επαίσχυντο σημείο η κυβέρνηση λίγοι το περίμεναν! Όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες, αξιωματικοί και υπαξιωματικοί αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους λόγω υπερσυγκέντρωσης προσφύγων και μεταναστών, προκειμένου να...


στεγαστούν σε αυτά οι λαθρομετανάστες!!!. 
Διαβάστε το ρεπορτάζ από το onalert.gr και δείτε για ποια κατάσταση μιλάμε:
Στο 296 ΤΕ στη Μόρια της Μυτιλήνης ,με έξοδα του ΓΕΣ και προσωπική εργασία των στρατιωτικών που υπηρετούσαν και υπηρετούν στην μονάδα κατασκευάστηκαν οικίες στις οποίες κατοικούσαν στελέχη και οι οικογένειές τους. Στα 10 διαμορφωμένα σε κατοικίες κτίρια στεγάζονταν οικογένειες με παιδιά.

Ακριβώς δίπλα στις κατοικίες αυτές άρχισαν να στοιβάζονται μετανάστες και πρόσφυγες . Και πολύ γρήγορα η κατάσταση έγινε αφόρητη για τις οικογένειες των στρατιωτικών που ζούσαν εκεί. 

Η “λύση” που επιλέχθηκε από το ΓΕΣ ήταν να αποσπαστούν κάποια από τα στελέχη να αποσπαστούν σε άλλες τοποθεσίες του νησιού και σε άλλα να τους πληρώσει τα ενοίκια κάποιων μηνών ώστε να φύγουν από τα σπίτια τους . Και οι δύο λύσεις ταλαιπωρούν τις οικογένειες οι οποίες γνωρίζουν ότι αν αποχωρήσουν δεν θα μπορέσουν να επιστρέψουν αφού τα κτίρια κατοικίες θα παραχωρηθούν σε μετανάστες και σε μέλη ΜΚΟ.

Την ανθρωπιά τους στους πρόσφυγες και τους μετανάστες οι στρατιωτικοί μας την δείχνουν κάθε μέρα και εν ώρα υπηρεσίας. Τα παραδείγματα άπειρα. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τους ξεσπιτώνουμε!!! 

Δεν υπήρχε άλλη λύση που δεν θα άγγιζε αυτές τις 10 οικογένειες στελεχών; Οι οποίες προφανώς οικονομικά δεν αντέχουν ούτε καν τα έξοδα της μετακόμισης.

Σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες, το ίδιο φαινόμενο δεν παρατηρείται μόνο στην Μυτιλήνη, αλλά και στην Κω!
Μπράβο στον Καμμένο, τα ξεφτίλισε όλα!!!

3 σχόλια:

  1. Αυτή η ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ θα ξεπουλήσει τα πάντα σε αυτή την χώρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο απατεώνας και ανθέλληνας ψευτο πρωθυποργός.ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ Τσίπρας ξεσπιτώνει χειμωνιάτικα. Έλληνες Σρατιώτες στα νησιά για να.στεγάσει λιποτάχτες από την Συρία . Το τελευταίο διάστημα μείωσε και τις μερίδες φαγητού των Ελλήνων Στρατιωτών για να ταίζει ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ . Η ξεφτίλα των αληταράδων του ΣΥΡΙΖΑ στο μεγαλείο της .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τους ΕΛΛΗΝΕΣ δεν τους γέννησε μάνα; Δεν είναι άνθρωποι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή