Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

ΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ! ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΤΟΥΣ! ΔΕΙΤΕ ΧΑΛΙΑ...

Σχόλιο δικό μας: Είναι βέβαιον ότι θα έρθει κι εδώ. Μιμούμαστε ό,τι πιο γελοίο υπάρχει. Και όταν πετάξουν και τα βρακιά τους θα το...γιορτάσουμε κι εμείς εδώ, όπως γιορτάζουμε με τους πολιτικούς το Athens Gay Pride!
Το ρεπορτάζ από το iefimerida.gr
Κάθε χρόνο, η παγκόσμια ημέρα χωρίς παντελόνι διοργανώνεται σε...

πολλές πρωτεύουσες στον κόσμο, στις 10 Ιανουαρίου. Φέτος γιορτάστηκε στη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, το Βερολίνο και το Τόκυο.
H «Μέρα Χωρίς Παντελόνι στο Μετρό» γιορτάστηκε με κάθε... τιμή για μια ακόμα φορά στο Λονδίνο... εισέβαλε πλέον και στο Λονδίνο μέρα 24ωρης απεργίας. Οι Λονδρέζοι έβγαλαν τα παντελόνια τους και κυκλοφορήσαν για μία μέρα μόνο με τα εσώρουχα στις συγκοινωνίες.
Οι διοργανωτές από την ομάδα «ImprovEverywhere» παρακινούν νέους από όλο τον κόσμο να το τολμήσουν κάθε 10 Ιανουαρίου και η αλήθεια είναι ότι από το 2002 που ξεκίνησε η συγκεκριμένη κίνηση με 1.500 συμμετοχές, μέχρι σήμερα, έχει εξαπλωθεί ραγδαία.


Πηγή: Ημέρα χωρίς παντελόνι -Νέοι με εσώρουχα, στο μετρό, σε όλο τον κόσμο [εικόνες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/312079/imera-horis-panteloni-neoi-me-esoroyha-sto-metro-se-olo-ton-kosmo-eikones#ixzz4VNFLERT5

1 σχόλιο:

  1. Αντικατεσταθησαν αι εορται των Αγίων με νεας πιο μοντέρνας

    Μερα ξεβρακωματος,
    Μερα παιδιου,
    Μερα καρκινου,
    Μερα Ειτζ
    Μερα ζωων
    Μερα γομαριων !

    ΑπάντησηΔιαγραφή