Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕΤΑΞΑ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ! ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΠΟΛΙΤΗΣ! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΜΕ ΣΗΜΕΙΑ-ΠΑΓΙΔΕΣ!!!

Αναγνώστης της εφημερίδας μας μάς έστειλε τις παρακάτω φωτογραφίες...

υπογραμμίζοντάς μας ότι προ ημερών υπήρξε τραυματισμός πολίτη διερχόμενου από ένα από τα εικονιζόμενα σημεία της πλατείας Μεταξά στου Παπάγου. Μάλιστα μας ειπώθηκε ότι αν τυχόν πέσει κάποιος και ειδικά παιδί μέσα σε αυτά τα ελώδη νερά τότε θα πάθει...χολέρα. 
Σημεία-παγίδες για τους περαστικούς!

Δημοσιεύουμε τις φωτογραφίες και -ψως συμπαραστάτες του Δημότη που είμαστε- συστήνουμε στον Δήμο να επιληφθεί άμεσα του σοβαρότατου αυτού προβλήματος.

8 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΟΙ ΚΥΒΟΛΙΘΟΙ ΚΑΙ Η ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΟΥΒΛΑΚΙΩΝ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λεφτά για να διοργανώνουμε κοκτέιλ πάρτυ έχουμε άφθονα. Λεφτά για να κάνουμε έργα δεν μας περισσεύουν. Πολύ λογικό . Σημεία της εποχής. Αντίδραση καμμια όπως πάντα. Ποιά έργα ποιά Τάμτα ποιά Άμστελ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριε δήμαρχε...αυτές τις "φωτογραφίες" τις έχετε στο άλμπουμ σας;
    Ξέρετε ποιο άλμπουμ, αυτό με τις φωτογραφίες από τις δεξιώσεις τα πανηγυράκια και τα..."έργα";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ. ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ. ΑΥΤΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ; ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΑΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ ΣΑΣ. ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ. ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΥΠΕΡΟΣΧΥΕΙ. ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ. ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα τα αποκαταστήσει λίγο πριν τις επόμενες εκλογές ώστε να φωτογραφηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ανάπλαση της πλατείας Μεταξά έγινε με έξοδα του συμπολίτη μας ευπατρίδη κυρίου Τσούνη και αρχιτεκτονική μελέτη δική μου. Είναι λυπηρό να βρίσκεται σήμερα σε πλήρη εγκατάλειψη. Αν μη τι άλλο ο δήμαρχος και φίλος Ηλίας Αποστολόπουλος θα πρέπει να επιληφθεί άμεσα της αποκατάστασης των ζημιών. Ως ελάχιστη ένδειξη τιμής στον κύριο Τσούνη ο οποίος προσέφερε την ανάπλαση της πλατείας καθώς και τα αγάλματα της Σοφίας Βέμπο και Μαρίας Κάλας τα οποία κοσμούν την πλατεία !

    ΑπάντησηΔιαγραφή