Τρίτη 9 Μαΐου 2017

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ...ΑΓΚΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΑΚΡΟΝ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΤΣΙΠΡΑ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΑΤΑ ΚΟΛΥΜΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΟΝΙΚΟ ΟΠΛΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!


Ποια είναι η διαφορά μεταξύ Τσίπρα και Μητσοτάκη; Καμία απολύτως! Και αυτό αποδεικνύεται από το ότι και οι δύο χαιρέτισαν τη νίκη του Μακρόν, του ανθρώπου του Ρότσιλντ και των τοκογλύφων! Οπότε...

μπορείτε να καταλάβετε ότι οι όποιες διαφωνίες εκφράζονται ανάμεσά τους εντός συνόρων είναι για τους εύπιστους ψηφοφόρους. Θα βγει ο Μητσοτάκης πρωθυπουργός για να συνεχίσει απαράλλαχτα την ίδια δολοφονική πολιτική Τσίπρα σε βάρος του λαού! 
Ιδού λοιπόν πώς πανηγύρισαν και οι δύο για τη νίκη του παγκοσμιοποιητή Μακρόν, σύφωνα με το ρεπορτάζ του skai.gr:
Ανάσα για ολόκληρη την Ευρώπη, χαρακτήρισε τη νίκη του Εμανουέλ Μακρόν στη Γαλλία ο Αλέξης Τσιπρας σε ανάρτηση του στο Twitter.

Εκφράζει τη βεβαιότητα του ότι η συνεργασία των δύο θα είναι στενή προκειμένου να αλλάξει πορεία η Ευρώπη και να μην επαναληφθεί ο εφιάλτης της ακροδεξιάς.

«Σήμερα ξεκινά μια νέα εποχή ρεαλισμού και ελπίδας για τη Γαλλία», δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Χαρακτηρίζει τη νίκη Μακρόν «ήττα των δυνάμεων της δημαγωγίας, του λαϊκισμού και του εθνικιστικού απομονωτισμού».

Προσθέτει με νόημα ότι «αργά ή γρήγορα θα έρθει και η σειρά της πατρίδας μας».

Σε ανακοίνωσή της, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννήματα αναφέρει ότι «η νίκη του Εμανουέλ Μακρόν αποτελεί ανάσα για κάθε προοδευτικό Ευρωπαίο. Αποτελεί νίκη της Δημοκρατίας και ελπίδα για καλύτερες μέρες».

Το Ποτάμι από την πλευρά του τονίζει ότι η νίκη Μακρόν είναι η «νίκη των πολιτών που υπερασπίζονται την ανοιχτή δημοκρατία και τις ανοιχτές κοινωνίες. Ενός νέου, τολμηρού και προοδευτικού Ευρωπαίου που τοποθετείται πέραν της Δεξιάς και της Αριστεράς».


3 σχόλια:

  1. Ρε τι παλιάτσοι είναι όλοι τους!!!

    Ο "πέστροφας" μιλά για την ``ανοικτή δημοκρατία΄΄ και τις...``ανοικτές κοινωνίες΄΄! Τόσο "ανοικτές"...όσο και οι ομοφυλοφιλικές και διεστραμμένες παιδόφιλες κοινωνίες;;; Γι'αυτές τις "ανεκτικές στο ανοικτό" μιλάει ο...ποταμίσιος "πέστροφας";;;

    Η "Φώφη" μιλά για τον...``προοδευτικό Ευρωπαίο΄΄...χμ, δλδ μιλάει και αυτή για τους γνωστούς "προοδευτικούς πολίτες" που ξέρουμε και τι "πρεσβεύουν" και τι προωθούν με "Μανία"!!! Την διαστροφή, την πάσης φύσεως ανωμαλία και παράλληλα πολεμούν με "λύσσα"...τις παραδόσεις, την έννοια του Έθνους, την οικογένεια, τα ήθη και έθιμα που είναι η "ραχοκοκαλιά" της ενότητας και της Εθνολογικής Ταυτότητας!!!

    Ο "Κούλης" μιλά και αυτός για...``Νέα Εποχή ρεαλισμού΄΄!!!
    Εντάξει ρε "ΚυριαΚούλη", το αντιλαμβανόμαστε ό,τι είσαι νεοταξίτης ως το κόκαλο, αλλά ρε "παιδί"...κράτα τα προσχήματα, έστω μέχρι να σε κάνουν και σένα "Πρωθυπουργό(;)" για να "παίξεις" κι'εσύ λίγο τον ρόλο του "κομπάρσου" στο "θέατρο της παγκοσμιοποίησης...!"
    Μετά, αν γίνεις..."κομπάρσος", ε θα μας "εξηγήσεις" και εμάς τι εννοείς "ρεαλισμό"...έτσι;;;

    Τελευταίο κρατάω τον "λεβέντη μας", τον Πινόκιο, που "σκίζει" Γάτες, Μνημόνια και...Μαρίνες!!
    Ε, αυτός πια, μιλά για ``ανάσα για όλη την Ευρώπη...΄΄
    Λίγο το έχετε, μετά το BREXIT και τον D.J.Trump, "τα είδε όλα"!
    Σου λέει, έχει γούστο να μου χαλάσουν την συμφωνία και να μην μπορώ να ΞΕΠΟΥΛΗΣΩ την ΕΛΛΑΔΑ στους τοκογλύφους!!!
    Θα πάει "στράφι" και η συνάντηση με τον Rothschilds...και ήταν τόσο καλός, τόσο συμπαθητικός και μου έταξε και τόσα πολλά!!!
    Ανάσα πήρε, "εφιάλτες" είχε ο...Εφιάλτης!!!

    Τελικά ναι, το ομολογώ, νίκησε η "Δημοκρατία...!"
    Αλλά, ΕΧΑΣΑΝ οι ΛΑΟΙ της ΕΥΡΩΠΗΣ...!!!

    ``Φωτιά και Τσεκούρι για τους προσκυνημένους΄΄
    Ταδε εφη "Ο Γέρος του Μωριά"

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όντως τα Δεξιά κόμματα δεν διαφέρουν από τα Αριστερά κόμματα.
    (Βλέπε μνημόνια, τζαμιά, ανοιχτά σύνορα, πολυπολιτισμικές κοινωνίες κ.λ.π.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΕΚΛΟΓΗ ΜΑΚΡΟΝ ΕΠΑΝΕΦΕΡΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ Γ'ΡΑΙΧ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΒΙΣΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 72 ΧΡΟΝΙΑ!!!!! ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΧΑΡΕΣ ΕΚΑΝΕ Η ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ Δ'ΡΑΙΧ ΜΕΡΚΕΛ ????? ΠΡΙΝ 72 ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΟ ΣΤΟΜΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ !!!! ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΦΥΣΙΚΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΕΣΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ!!!!! ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή