Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ "ΚΛΕΙΝΕΙ" ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ: "ΑΝΩ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΚΑΙ...ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ! ΜΕΤΑ ΤΗΝ "ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΘΡΑΚΗΣ", Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!

Με εντολή των Αμερικάνων "κλείνει" με συνοπτικές διαδικασίες το όνομα των Σκοπίων. Η νέα ονομασία με την οποία συμφωνεί η κυβέρνηση (αλλά και τα κόμματα της αντιπολίτευσης, πλην της ΧΑ) θα είναι "Άνω Μακεδονία" (ή "Βόρεια Μακεδονία")!  Συνάντηση με τους εκπροσώπους ...


Ελλάδας και Σκοπίων θα έχει στις 20 ή 21 Νοεμβρίου ο διαμεσολαβητής του ΟΗΕ για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, Μάθιου Νίμιτς. Πρόκειται για τον Αμερικανό διαμεσολαβητή ο οποίος εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Αμερικής και όχι της Ελλάδος, μια και οι ΗΠΑ θέλουν να τελειώνουν με το όνομα των Σκοπίων, για να προλάβουν κινήσεις της Ρωσίας η οποία θέλει να αποτρέψει τέτοιο ενδεχόμενο. 
Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες τις επόμενες ημέρες. Μακάρι να διαψευστούμε, αλλά δεν το βλέπουμε. Η κυβέρνηση Τσίπρα που αναγνώρισε ως Τουρκική την μειονότητα της Θράκης, τώρα αναγνωρίζει ως Σκοπιανή τη Μακεδονία! 

7 σχόλια:

  1. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.
    ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΚΟΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βλεπω συντομα καποιοι πεινασμενοι πατριωτες Ελληνες να ορμουν στην κυνοβουλη των οβριολεπρων και να ξεκοιλιαζουν αγραμμαρους και κενοδοξους αληταραδες αλλα... μεταξοκουστουμαρισμενους....
    Ειδομεν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΟΝΤΟΣ Και το ονομα αυτηs...Republika vardarska Mak...
    Ρε αρχιπροδοτη ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ;ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΣ με τον Γιωρ...
    Υπερπατριωτηs του ΛΑ.Ο.Σ αποκαλει τη FYROM MACEDONIA!
    Ο δον περιστερο κουραδον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.
    ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΤΟ 1993 ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΚΟΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.
    ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑ, ΣΥΜΒΟΛΑ, ΙΣΤΟΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή