Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

900 ΕΥΡΩ "ΚΑΠΕΛΛΟ" ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!!!

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ, ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕ 400 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ "ΠΑΡΝΑΣΣΟ"

Δυστυχώς, στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού κάπου έχουν χάσει το μέτρο! Η οικονομική κρίση θερίζει τις ελληνικές οικογένειες και τις επιχειρήσεις αλλά αυτό δεν δείχνουν να το καταλαβαίνουν στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού:
1. Ο Δήμος, με δική του ευθύνη άφησε τον πλειοδοτικό διαγωνισμό του δημοτικού Αναψυκτηρίου Χολαργού να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, με αποτέλεσμα να εκτιναχθεί το ενοίκιό του στα 13.000 ευρώ μηνιαίως!!!  Σήμερα, οι επιχειρηματίες που επένδυσαν στο δημοτικό αναψυκτήριο, κινδυνεύουν να πάνε φυλακή!
2. Το ίδιο έγινε και με το κυλικείο στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Τσακού, του οποίου, τιμή εκκίνησης του διαγωνισμού ορίσθηκε το ποσό των 1000 ευρώ ως μηνιαίο μίσθωμα!!!! Την ώρα που προ κρίσεως το ενοίκιο ήταν 700 ευρώ!!! Τελικά, με απόλυτη ευθύνη του Δήμου, ο πλειοδοτικός διαγωνισμός εκτοξεύθηε πάνω από τα 3500 ευρώ μηνιαίως!!! Στο βουνό, στα κατσάβραχα, καλείται ο πλειοδότης να καταβάλει μηνιαίως 3510 ευρώ στον Δήμο!!! 
Το κακό όμως με τον Δήμο δεν σταματά εδώ: 
Το ΕΘΝΙΚΟ ΩΔΕΙΟ Χολαργού, ζήτησε να πραγματοποιήσει συναυλία στο Αμφιθέατρο "Μίκης Θεοδωράκης" και το ποσό που απαίτησε ο Δήμος για να παραχωρήσει την αίθουσα ήταν, κρατηθείτε, 900 ευρώ!!! Για μία - δύο ώρες !!!!
Οι υπεύθυνοι του ΕΘΝΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ έφυγαν τρέχοντας, όταν άκουσαν την εξωφρενική τιμή των 900 ευρώ. Πήγαν στην πολύφημη αίθουσα "Παρνασσός" , όπου πραγματοποίησαν την μουσική τους εκδήλωση με πολύ περισσότερο κόσμο, πληρώνοντας 400 ευρώ!!! Τους στοίχισε δηλαδή η εκδήλωση, τα μισά και βάλε λεφτά, από όσα τους ζητούσε ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού!!!

Με τέτοιες αντιλήψεις αισχροκέρδειας, ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού, διώχνει και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις από το Δημοτικό διαμέρισμα του Χολαργού, αφού καθιστά παντελώς απαγορευτική την ενοικίαση του Αμφιθέατρου!
Επιχειρηματικό πνεύμα είναι αυτό ή κάτι άλλο;;; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου