Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

ΑΚΟΜΗ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΚΕΚ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Το αίτημα της εφημερίδος μας προς τον Δήμο Παπάγου-Χολαργού (αρ. πρωτοκ. 13772 11/6/12) αναφορικά με το ΚΕΚ, ακόμη δεν έχει απαντηθεί. Το αίτημα έχει χρεωθεί στον κ. Κώστα Τσοχαλή, ο οποίος όπως όμως μας ενημέρωσε, ακόμη δεν έχει κανένα στοιχείο στα χέρια του, διότι αναμένει το αποτέλεσμα των ορκωτών λογιστών. Όπως μας είπε ο κ. Τσοχαλής, ελπίζει μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδος  να έχει ολοκληρωθεί το έργο τους και να στείλουν τα αποτελέσματα του οικονομικού ελέγχου στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού και τα οποία θα αφορούν τα έτη 2006 έως σήμερα. Τότε, θα είναι σε θέση να  απαντήσει ο Δήμος στο αίτημά μας. 
Εμείς, υποβάλλαμε την αίτηση και περιμένουμε τα αποτελέσματα, διότι όπως λένε οι πληροφορίες μας, κάτι δεν πάει καλά με τα οικονομικά του ΚΕΚ , που αφορούν στην  περίοδο της δημοτικής θητείας Δ. Νικολάου.
Επειδή ο κ. Νικολάου μας τηλεφώνησε και μας απείλησε ευθέως με μήνυση, επειδή εμείς ζητάμε να υπάρξει άπλετο φως ώστε να μην κηλιδώνεται η θητεία κανενός, θεωρούμε ότι ο κ. Νικολάου, πρέπει να περιμένει πριν προβεί σε καμία σε βάρος μας μήνυση. Εάν και εφόσον είναι όλα καλώς και το ΚΕΚ επί θητείας Νικολάου είναι πεντακάθαρο οικονομικά, δεν θα διστάσουμε να ζητήσουμε δημοσίως συγγνώμη, εάν αφήσαμε σκιές σε βάρος της θητείας του. Εμείς όμως οδηγηθηκαμε με γώμονα το δημόσιο συμφέρον και την προάσπιση του κ. Νικολάου. 
Παντως, εξακολουθούν οι πληροφορίες μας να επιμένουν, ότι τα οικονομικά της περιόδου Νικολάου σε ό,τι αφορά στο ΚΕΚ, δεν είναι καλά. 
Περιμένουμε με αγωνία τις απαντήσεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου