Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΜΕΙΚΤΗ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟ EURO ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!!


Με τέτοια γιαλαντζί ποδοσφαιρική Γερμανία, 
δεν ξαναπαίζουμε!

του Μάκη Βραχιολίδη
Η Εθνική ομάδα της Γερμανίας με την οποία αναμετρήθηκε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πριν από τέσσερις ημέρες, είναι …πολυεθνική εταιρεία. Μια μεικτή κόσμου, με παίκτες από τρεις ηπείρους!!!
Ναι, καλά διαβάσατε. Δεν έχει κανείς παρά να δει τα βιογραφικά των ποδοσφαιριστών της Γερμανίας και θα διαπιστώσει του λόγου του αληθές. Ούτε ένας, 
ούτε δύο, αλλά επτά (7) συνολικά παίκτες της Εθνικής Γερμανίας προέρχονται από …μεταγραφές άλλων χωρών. Τουρκία, Ισπανία, Πολωνία, Γκάνα, Τυνησία, συνθέτουν την πολυδιαφημισμένη ποδοσφαιρική ομάδα της Γερμανίας, η οποία τελικά είναι… γιαλαντζί! Δύο παίκτες από την Τουρκία, δύο από την Πολωνία, ένας από την Γκάνα και ένας από την Τυνησία, βαφτίστηκαν Γερμανοί και 
αντιμετωπίζοντας τις υπόλοιπες ισχυρές ομάδες της Ευρώπης, ευελπιστούν να κατακτήσουν το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα!
Αυτή η ομάδα της Γερμανίας-μεικτής κόσμου, επικράτησε με 4-2 της εθνικής μας ομάδας. Ποδοσφαιριστές-αστέρες των πάντσερς, σαν τον  Κλόζε, τον Κεντίρα, τον Μπόατενγκ και τον Ποντόλσκι, επιστρατεύθηκαν από την …άρια φυλή για να νικήσουν την εθνική μας ομάδα. Γι’ αυτούς τους παίκτες πανηγύριζε η Μέρκελ και αυτούς πήγε να χειροκροτήσει στο γήπεδο!
Ιδού λοιπόν ποια είναι η γιαλαντζί ποδοσφαιρική εθνική ομάδα της Γερμανίας:
   1.     Μάριο Γκόμεζ: Ισπανός
   2.     Μίροσλαβ Κλόζε: Πολωνός
   3.     Λούκας Ποντόλσκι: Πολωνός
   4.     Μεζούτ Εζίλ: Τούρκος
   5.     Σάμι Κεντίρα: Τυνήσιος
   6.     Ζερόμ Μπόατενγκ: Γκανέζος
   7.      İlkay Gündoğan: Τούρκος

Μετά την ήττα της εθνικής Ελλάδος, η Γερμανία θα βρεθεί αντίπαλη της Ιταλίας. Μίας ακόμη χώρας από την νότια Ευρώπη, την οποία η Μέρκελ επιδιώκει να… καταπιεί εκτός από ποδοσφαιρικά και οικονομικά.  Οι άλλες δύο ομάδες, είναι η Ισπανία και η Πορτογαλία, ανήκουσες στις επονομαζόμενες από τους δανειστές P.I.G.S.  χώρες.
Προφανώς, η Γερμανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία γνώριζε ότι θα βρει στο διάβα της όλη την αφρόκρεμα του ποδοσφαίρου της νότιας Ευρώπης, γι’ αυτό έθεσε στην υπηρεσία της την.. μεικτή κόσμου, ώστε να κατακτήσει το EURO!
Κάτι ανάλογο δεν κάνει άλλωστε και με την οικονομική υποταγή που έχει προετοιμάσει για τις χώρες της νότιας Ευρώπης;  Έχει επιστρατεύσει το ΔΝΤ ακόμη και τον…Βιετναμέζο Ρέσλερ, για να επιτύχει τον σκοπό της. 
Πάντως, δυσμενείς και χλευαστικοί για την Γερμανία είναι οι σχολιασμοί πολλών Ελλήνων φιλάθλων με αφορμή την γιαλαντζί ομάδα που κατέβασε στο Euro. Πολλοί από αυτούς, αναφέρουν μεταξύ άλλων: «Με τέτοια εθνική ομάδα δεν ξαναπαίζουμε. Αν θέλουν οι Γερμανοί, ας φέρουν παίκτες από την…άρια φυλή, με πιστοποίηση προέλευσης». «Αν δεν μπορούν να βρουν 11 Γερμανούς,  ας βάλουν τον Βεστερβέλε ή την Μέρκελ στην ομάδα. Να τους δείξουμε εμείς τι σημαίνει Ελλάδα». «Γι’ αυτό είχε τέτοια ζωτικότητα και φυσική κατάσταση η Εθνική Γερμανίας; Από την Αφρική και την Ασία εισαγόμενη, σε βαθμό που εντυπωσιάζει και προβληματίζει»!  
Φωτο: Οι ...Γερμανοί παίκτες, από όλες τις φυλές του κόσμου, από πάνω προς τα κάτω, τα ονόματά τους αναφέρονται στο ρεπορτάζ.  














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου