Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

"Η ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΑΜΝΟΥ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

"ΕΓΕΡΘΗΤΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΕ ΕΞΩ κ. ΜΑΓΔΑΛΗΝΕ"!
ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΔΙΑΦΥΓΟΝΤΑ ΚΕΡΔΗ
Είπαμε, εάν ο Ξύδης βάλει κάτι στο μυαλό του, θα το πετύχει. Τι και αν ο Ν. Μαγδαληνός είχε τον νόμο με το μέρος του και μπορούσε να λειτουργήσει το κυλικείο ακόμη και το καλοκαίρι; Η άδεια κυλικείου που είχε ο Ν. Μαγδαληνός αλλά και η σύμβαση μίσθωσης του Κυλικείου (φωτό),τον κάλυπταν απόλυτα.  
Η Σχολική Επιτροπή που εκμίσθωσε το Σχολικό Κυλικείο του 1ου και 6ου Δ.Σ. Χολαργού, αναφέρει ρητά ότι η ισχύς του  μισθίου είναι για έξι χρόνια και συγκεκριμένα από 14-11-2011 έως 30-6-2017. Καθαρά, ξεκάθαρα. 
Επί αυτής της σύμβασης, ήρθε ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού και εξέδωσε την υπ. αριθμ. 33789  Άδεια Ίδρυσης και Λειτουργίας Κυλικείου, εντός του 1ου και 6ου Δημοτικού Σχολείου. Η άδεια αυτή του Δήμου προς τον Ν. Μαγδαληνό αναφέρει ρητά και σαφώς ότι "ισχύει από 16.02.2012 έως την λήξη του μισθωτηρίου 30.06.2017 με δυνατότητα παράτασης τρία έτη και σε περίπτωση μεταβίβασης του καταστήματος ή παύσης λειτουργίας του, να παραδοθεί στην υπηρεσία μας". 

Ο Ν. Μαγδαληνός ήταν και είναι απόλυτα νόμιμος. Κατέβαλε εγγύηση 1430 ευρώ που αντιστοιχεί στο 20% του ετησίου μσθώματος. Τουτέστιν, ο κ. Μαγδαληνός οφείλει μέσα σε διάστημα ενός έτους να δώσει πάνω από 7.000 ευρώ στην Σχολική Επιτροπή του Δήμου. Ο άνθρωπος, έκρινε ότι ήταν δικαίωμά του  να το λειτουργήσει ακόμη και το καλοκαίρι, προκειμένου να βγάλει τα χρωστούμενα και να πληρώσει τον εκμισθωτή του. 
Ξεκίνησε λοιπόν να λειτουργεί το κυλικείο του με την έναρξη του θερινού κινηματογράφου, αλλά του ήρθαν πάνω από το κεφάλι του η Δημοτική Αστυνομία και Αστυνομία, για να του πουν ότι παρανομεί!!! "Πού παρανομώ ρε παιδιά;", έλεγε και ξαναέλεγε ο χριστιανός. "Να τα χαρτιά μου, η άδεια και το συμβόλαιο. Λέει πουθενά ότι απαγορεύεται να λειτουργώ το καλοκαίρι;"

Η Αστυνομία και η Δημοτική Αστυνομία έφυγαν άπραγες. 
Έλα όμως που ο Δήμαρχος όταν πει κάτι να γίνει, θα γίνει! 
Έφτιαξε λοιπόν (στο πι και φι) νέα άδεια για το Κυλικείο του Δημοτικού Σχολείου (1ου-6ου), η οποία ακύρωνε την παλαιά! Η υπ' αριθμ. 15439 άδεια Ίδρυσης και Λειτουργίας Κυλικείου εντός του 1ου και 6ου Δημοτικού Σχολείου. Η άδεια αυτή του Δήμου προς τον Ν. Μαγδαληνό, αναφέρει ρητά και σαφώς ότι "ισχύει από 22.06.2012 έως και την λήξη του μισθωτηρίου 30.06.2017 και τις μέρες και ώρες λειτουργίας του σχολικού συγκροτήματος, απαγορευμένης της λειτουργίας του κυλικείου τις άλλες ημέρες και ώρες που δεν λειτουργεί ως σχολική μονάδα..."! 


Με αυτή την νέα άδεια ο Β. Ξύδης πετάει έξω από τον θερινό κινηματογράφο τον νόμιμο ιδιοκτήτη του κυλικείου, υποχρεώνοντάς τον να πληρώνει μεν ετησίως 7.000 έως 7.500 ευρώ αλλά χωρίς να λειτουργεί το κυλικείο για 3 μήνες!!! Από πού θα βρει τα λεφτά, την ώρα που ο άνθρωπος υπολόγιζε και στον θερινό κινηματογράφο;;;
Τέτοιες άδειες λειτουργίας καταστήματος οι οποίες αναιρούνται από την μια μέρα στην άλλη και την ώρα μάλιστα που ο μισθωτής έχει επενδύσει χρήματα επί συγκεκριμένης σύμβασης, μπορούν να εμφανίζουν ως πρόσκαιρο νικητή τον Β. Ξύδη αλλά, πολύ φοβούμαστε ότι η υπόθεση θα πάει μακρυά. Διότι, όπως πληροφορούμαστε ο Ν. Μαγδαληνός έχει ενημερώσει τον δικηγόρο του και ετοιμάζεται καταγγελία της σύμβασης με κατάθεση αγωγής για διαφυγόντα κέρδη για όλο το διάστημα της ισχύος της σύμβασης. Καταλαβαίνετε τι σημαίνει κάτι τέτοιο!
Διότι ο κ. Μαγδαληνός, αυτή τη στιγμή έχει στα χέρια του μία σύμβαση στην οποία δεν περιορίζεται η λειτουργία της επιχείρησης στους θερινούς μήνες και μία αναθεωρημένη άδεια, η οποία καταργεί την προηγούμενη, περιορίζοντας τον χρόνο λειτουργίας της, ενώ ο άνθρωπος επένδυσε στην επιχείρηση η οποία θα λειτουργούσε και το θέρος!!!

Και μετά αναρωτιόμαστε εμείς οι αφελείς: Όλα αυτά μήπως γίνονται για τον Πέτρο Αποστόλου, που θέλει να λειτουργήσει μαζί με τον κινηματογράφο και το κυλικείο; Χαλίφης στην θέση του χαλίφη! 
Έτσι είναι. Ο Δήμος ετοιμάζεται να ζητήσει από την σχολική Επιτροπή (αν δεν ζήτησε κιόλας) την λειτουργία νέου κυλικείου πλάι στο υπάρχον του κ. Μαγδαληνού, του οποίου του το σφραγίσανε!!!
Ερωτηση: Η Σχολική Επιτροπή έχει δικαίωμα να δώσει άδεια και δεύτερου κυλικείου;;; Αν ναι, ρε παιδιά, να κάνουμε κι εμείς μια αιτησούλα να πάρουμε και μεις μια άδεια; Να βγάλουμε κανένα φράγκο;. Και ας τον Μαγδαληνό να κουρεύεται!!! Αυτή είναι Δικαιοσύνη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου