Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "Ο ΥΜΗΤΤΟΣ"

ΑΠΟΥΣΙΑ ΚΟΣΜΟΥ, ΛΟΓΩ ΥΠΟΒΟΣΚΟΥΣΑΣ ΚΟΝΤΡΑΣ ΞΥΔΗ-ΠΟΛΥΔΩΡΑ;
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ο εξωραϊστικός Σύλλογος "Ο Υμηττός" του Αντώνη Πολύδωρα, πραγματοποίησε αρτοκλασία στην ιερά μονή του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου. Ήταν όμως η πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια, που η παρουσία του κόσμου ήταν πενιχρή. Αρκετοί το απέδωσαν στο ότι την ίδια σχεδόν ώρα, ο Δήμαρχος κ. Ξύδης πραγματοποιούσε δημοτικό συμβούλιο!!! Κάποιοι αναρωτήθηκαν: "Δεν είχε άλλη ώρα ο Δήμαρχος να βάλει το δημοτικό συμβούλιο;", "Δεν μπορούσε να υπάρξει μεταξύ των δύο ανδρών συνεννόηση ώστε να μπορεσει και ο κ. Πολύδωρας να πραγματοποιήσει την αρτοκλασία με αξιοπρόσεκτη παρουσία κόσμου;", "Συμβαίνει κάτι μεταξύ Ξύδη-Πολύδωρα; Βγαίνει στην επιφάνεια κάποια μεταξύ τους υποβόσκουσα κόντρα;", " Είναι απότοκο της μη εκλογής Πολύδωρα σε "Συμπαραστάτη του Δημότη" αυτή κόντρα;".
Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, λέει ο θυμόσοφος λαός, οπότε όλα τα παραπάνω εάν τα βάλουμε σε σειρά, ίσως εξάγουμε ένα συμπέρασμα που προσεγγίζει την πραγματικότητα.
Για την ιστορία αναφέρουμε ότι παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Αυγουρόπουλος, Νομικός, ο Γιάννης Κεχρής με την σύζυγό του, η κ. Αθανασάκου, ο υπεύθυνος δημσίων σχέσεων του Συλλόγου κ. Δεληγιάννης, ο Βασίλης Σταϊκόπουλος, ο Μαρίνος Δημητρουλόπουλος κ.α. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου