Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΣΑΜΑΡΑΣ ΚΥΡΙΕ ΠΟΛΥΔΩΡΑ: ΑΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΣ

Ο Βύρων Πολύδωρας έστερξε προεκλογικά να συντάξει τρεις επιστολές υπέρ του Σαμαρά. Ήταν ο μοναδικός εξ΄όλων των βουλευτών της Ν.Δ. που βγήκε δημοσίως να στηρίξει με επιστολές την πολιτική Σαμαρά, δικαιολογώντας στο ακέραιο, ακόμη και τις υπογραφές του Προέδρου της Ν.Δ. στους δανειστές. Ο Πολύδωρας μίλησε για φιλοπατρία και σθένος από την πλευρά του Σαμαρά και γενικώς στάθηκε δίπλα του όσο ελάχιστοι. 
Ποιο ήταν το "ευχαριστώ" του Σαμαρά; Φέρθηκε με τον χειρότερο και πιο επονείδιστο τρόπο στον Βύρωνα

Πολύδωρα. Η συμπεριφορά Σαμαρά προς τον Βύρωνα, εκ των παλαιότερων (μήπως είναι και ο παλαιότερος;) βουλευτών της παράταξης, έδειξε εμπάθεια και μικροπρέπεια. Ενώ μετά τις 6 Μαϊου είχε βάλει τον Πολύδωρα για Πρόεδρο Βουλής σε δύο συνεδριάσεις, μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου αν και θα έδει να κρατήσει τον Πολύδωρα στην ίδια θέση του Προέδρου της Βουλής, τον αγνόησε παντελώς!!! Ο Σαμαράςδηλαδή φέρθηκε στον Πολύδωρα με τον πιο ποταπό τρόπο! Αφού κύριε, ήθελες τον Μεϊμαράκη για Πρόεδρο της Βουλής, τότε για ποιολόγο έβαλες τον Πολύδωρα, Πρόεδρο της Βουλής για 2 μόνο μέρες;;;
Προφανώς, ο Σαμαράς ήθελε να κάνει καψόνι στρατιωτικό στον Πολύδωρα και του φέρθηκε με αυτό τον απαράδεκτο τρόπο!
Εμείς του Βύρωνα του τα λέγαμε. Έστερξε να δώσει δημοσίως με τρεις επιστολές την στήριξή του υπέρ του Σαμαρά. Επιστολές οι οποίες προκάλεσαν την αντίδραση και της εφημερίδας "Ελεύθερη ΄Ωρα". 
Εμείς το λέγαμε του Βύρωνα και το ξαναλέμε: Ο Σαμαράς είναι άφιλος και αχάριστος.Και μάλλον είχε κάποια ανομολόγητη εκδικητικότητα εναντίον του, την οποία έδειξε τώρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου