Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

ΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΣΤΟΝ ...ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ!

Α ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ...ΕΓΕΡΘΗΤΙ!!!

dim_kinimatografos_holargos
Σαν αυγό καθάρισε ο Ξύδης τον Ν. Μαγδαληνό. Με συνοπτικές διαδικασίες τον πέταξε έξω από το δημοτικό σχολείο Χολαργού και με επίσης συνοπτικές διαδικασίες, έβαλε πλάι στο ήδη υπάρχον κυλικείο, νέο κυλικείο, το οποίο το παρέδωσε στον Π. Αποστόλου! 
Το πώς γίνανε όλα αυτά σε χρόνο dt και αν έχουν στοιχεία νομιμοφάνειας αλλά τελικά σε όλη την ιστορία υπάρχει παρανομία, θα το δούμε στην πορεία. Και αυτό, διότι το νομικό οπλοστάσιο του Ν. Μαγδαληνού ισχυρίζεται ότι ακολούθησε σωρεία παρανομιών προκειμένου να διευκολυνθεί με σκανδαλώδη τρόπο ο Π. Αποστόλου, τον οποίον -όπως λένε- από την πρώτη  στιγμή ήθελε ο κ. Ξύδης. Το ίδιο ακριβώς λέει και η διαφημιστική εταιρεία NOTRADITIONAL,η οποία αν και έδωσε προσφορά καλύτερη από τον Π. Αποστόλου, αν και όπως λένε, ο Π. Αποστόλου δεν έδωσε καν προσφορά,η απόφαση ήταν προειλημμένη από τον Δήμαρχο. 
Επίσης, οι δικηγόροι του κ. Μαγδαληνού λένε ότι ο Δήμαρχος αν και είχε την άρνηση της σχολικής επιτροπής να δώσει την συγκατάθεσή της για λειτουργία δεύτερου κυλικείου στον χώρο του σχολείου, ο Δήμαρχος απευθύνθηκε στη δημοτική επιτροπή παιδείας, που είναι πάνω από την σχολική επιτροπή, για την χρήση μιας αίθουσας σαν κυλικείο για το σινεμά. Η αίτηση αυτή έγινε δεκτή με ψήφους 4-2. κι έτσι ο Δήμαρχος προχώρησε στο άνοιγμα του νέου κυλικείου. .
Ήδη, όπως πληροφορύμαστε η εταιρεία  NOTRADITIONAL κατέθσε μήνυση, ενώ το ίδιο ετοιμάζεται να κάνει ο Ν. Μαγδαληνός ο οποίος μάλλον θα καταθέσει και αγωγή, ζητώντας αποζημίωση για διαφυγόντα κέρδη!!!
Ίδωμεν. Η βαλίτσα θα πάει μακρυά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου