Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ. ΛΗΣΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ 50ΧΡΟΝΟ ΟΔΗΓΟ ΤΑΞΙ..

πηγή: makeleio.gr
listia-katadioksi
Ένοπλη ληστεία με έναν 50χρονο νεκρό σημειώθηκε λίγο μετά τις 8 το πρωί σε υποκατάστημα της Alpha Bank στην Πάρο , στην περιοχή της Νάουσας.
Θύμα είναι ένας οδηγός ταξί, που προσπάθησε να εμποδίσει τους ληστές. Σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον τρεις άνδρες, φορώντας μαντίλια στα πρόσωπά τους, εισέβαλαν στην τράπεζα και, με την απειλή όπλων, έκαναν ληστεία. Οι ένοπλοι παρέμειναν για αρκετά λεπτά μέσα στην τράπεζα.
Στη διάρκεια της παραμονής τους εντός του υποκαταστήματος πυροβόλησαν και σκότωσαν πελάτη της τράπεζας, όταν κάποιος φώναξε ότι το όπλο είναι ψεύτικο. Το θύμα είναι ένας 50χρονος άνδρας, οδηγός ταξί, ο οποίος προσπάθησε να σταματήσει τους αδίστακτους ληστές, οι οποίοι ουσιαστικά τον εκτέλεσαν με τρεις σφαίρες στο κεφάλι.
Ο θάνατος του άτυχου άνδρα ήταν ακαριαίος. Η σορός του μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της Παροικιάς, ενώ στο νησί επικρατεί κινητοποίηση, προκειμένου να κλείσουν όλοι οι δρόμοι εξόδου για τους δράστες, που διέφυγαν με μηχανή.
Είναι το δεύτερο τραγικό περιστατικό στην Πάρο, μέσα σε διάστημα λίγων εβδομάδων, έπειτα από την επίθεση και κακοποίηση της 15χρονης μαθήτριας στη Χρυσή Ακτή της Πάρου, στις 22 Ιουλίου, από τον 21χρονο Πακιστανό, που κρατείται στις φυλακές Αυλώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου