Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Καπετάνιος FLYING DOLFIN ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΩΦΕΡΑΚΙ ΤΟΥ Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!


Η παρουσία και μόνο του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στο ιπτάμενο δελφίνι που εργαζόταν ο 42χρονος καπετάνιος Νίκος Χατζηνάκης ήταν αρκετή για να υποβάλει την παραίτησή του μετά την εκτέλεση του δρομολογίου.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Patmostimes.gr το Σάββατο 21 Ιουλίου με το που έφθασε στην Κω το "Flying Dolphin Ερατώ" της εταιρείας AEGEAN FLYING DOLPHINS που πραγματοποιεί το δρομολόγιο Σάμος - Πάτμος - Λειψοί -Λέρος Κάλυμνος Κω, ο 42χρονος καπετάνιος του Νίκος Χατζηνάκης, υπέβαλε την παραίτηση του στην εταιρεία, επειδή στο δρομολόγιο από Σάμο μετέφερε επιβάτη τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.
"Έκανα την αντίσταση μου", είπε στο Patmostimes.gr, "διότι δεν δέχομαι να κάνω το σωφεράκι του κ. Παπανδρέου που είναι ένας από αυτούς που μας έφεραν εδώ που βρισκόμαστε.
"Πληροφορήθηκα από το λοστρόμο μου ότι στο δελφίνι λίγο πριν αναχωρήσουμε από Σάμο, είχαμε μια καθυστέρηση εκείνη την ημέρα, μπήκε επιβάτης ο κ. Παπανδρέου.
Όταν όμως μπήκα στην αίθουσα επιβατών διαπίστωσα ότι μεταξύ των επιβατών ήταν και 5 φρουροί, αλλά όπως συνηθίζεται ο καπετάνιος δεν είχε ενημερωθεί.
Το θεώρησα πολύ προσβλητικό και ένοιωσα ότι είμαι το σωφεράκι του κ. Παπανδρέου. Μου πέρασε από το μυαλό προς στιγμήν να δηλώσω ασθένεια αλλά σκέφθηκα τους 70 επιβάτες κυρίως αλλοδαπούς τουρίστες που ήθελαν να πάνε στον προορισμό τους.
Στη συνέχεια δήλωσα την παραίτηση μου την οποία έστειλα και γραπτή για λόγους επαγγελματικής ευθυξίας.
Την δυσαρέσκεια μου, πιστεύω ότι την αντιλήφθηκε ο κ. Παπανδρέου διότι όταν συναντηθήκαμε και αλληλοκοιταχθήκαμε  στην αίθουσα επιβατών πρέπει να σας πω ότι κατέβασε τα μάτια του", υπογράμμισε.
Αρχικά δημοσιεύματα ήθελαν την εταιρεία να έχει απολύσει τον καπετάνιο επειδή δεν δέχτηκε να μεταφέρει χωρίς εισιτήριο τον Γιώργο Παπανδρέου, κάτι που διέψευσε ο ίδιος.
Σημείωσε ότι εκείνος παραιτήθηκε για λόγους επαγγελματικής ευθιξίας και η εταιρεία δεν έχει καμία σχέση.
Σε ερώτηση δημοσιογράφου του patmostimes.gr αν προτίμησε να μείνει δουλειά, η απάντηση του καπετάνιου Νίκου Χατζηνάκη ήταν αφοπλιστική. "Ακριβώς. Αυτό προτίμησα".
news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου