Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΞΕΝΟ ΤΗΣ ΚΟΡΥΤΣΑΣ (ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΙΝΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ)


Τα πολιτικά ανδρείκελα παίζουν το παιχνίδι του Μπερίσα!

Στα δικαστήρια εν μέσω καύσωνος, οδηγήθηκε ο πρώην Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στην Κορυτσά, Θεόδωρος Οικονόμου - Καμαρινός.

Κάποιοι περίεργοι κύκλοι του Υπουργείου Εξωτερικών προσπαθούν να σπιλώσουν τον πρώην Πρόξενο από τότε που παρότρυνε ανοικτά τους Έλληνες της Κορυτσάς να δηλώνουν την εθνική τους καταγωγή,

Πριν λίγους μήνες τον υπέβαλαν σε Ένορκη Διοικητική Εξέταση εντός του Υπουργείου Εξωτερικών, για κακοδιοίκηση στο Προξενείο της Κορυτσάς,
Έτσι,  αφού δεν είχαν το σθένος να πάρουν οι ίδιοι τις αποφάσεις που επιθυμούν ώστε να ξεφορτωθούν τον ελληνόψυχο διπλωμάτη οι "κύριοι" αυτοί, που έχουν περάσει από την υπηρεσία έξι Υπουργών Εξωτερικών, αποφάσισαν να …απευθυνθούν σε έναν πιο ουδέτερο και ανεξάρτητο θεσμό, αυτόν της δικαιοσύνης, προκειμένου να αποσπάσουν από εκεί μία καταδικαστική, όπως ελπίζουν, απόφαση ώστε να τον πλήξουν ηθικά και επαγγελματικά.
Ο κ. Οικονόμου - Καμαρινός κλήθηκε λοιπόν στο Πταισματοδικείο Αθηνών προκειμένου να δικαστεί για παράβαση καθήκοντος κατά τη θητεία του ως Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στην Κορυτσά!!! Αυτό όμως που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι ο πρώην πρόξενος ενημερώθηκε μόλις την περασμένη Παρασκευή 3 Αυγούστου, προκειμένου να παρουσιαστεί μέσα σε τέσσερις μέρες (από τις οποίες εργάσιμες μόλις οι δύο) με δεδομένο ότι βρισκόμαστε στο μέσο του καλοκαιριού και οι συνήγοροι του βρίσκονται σε διακοπές εκτός Αθηνών!

Όσοι έχουν "βάλει στο μάτι" εδώ και καιρό τον πρώην πρόξενο, προσπαθούν να αποσπάσουν θερινές, εις βάρος του, δικαστικές αποφάσεις με διαδικασίες εξπρές!

Περιμένουμε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις πάνω στην υπόθεση με την ελπίδα ότι ο κ. Θεόδωρος Οικονόμου - Καμαρινός θα απαλλαχθεί σύντομα και ολοκληρωτικά από τις περίεργες ταλαιπωρίες που τον υποβάλλουν οι γνωστοί - άγνωστοι καρεκλοκένταυροι.

Ο πρώην πρόξενος στην Κορυτσά τα έλεγε και τα λέει "έξω από τα δόντια" με αποτέλεσμα να γίνεται ενοχλητικός για τα σχέδια που κάποιοι έχουν εκπονήσει στην Αλβανία, όπου θέλουν να εξαφανίσουν τον ελληνισμό.

Από neb.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου