Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥΔΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!

 viron-kores
Κάποιοι  έχουν αγωνία να μάθουν το σχόλιό μας για τον Βύρωνα Πολύδωρα ο οποίος διόρισε την κόρη του στη Βουλή. Ο νεαρός Κ. Σαμπάνης για παράδειγμα, που πασχίζει να πουλήσει πνεύμα,  αλλά πρέπει να φάει ...πολλά ψωμιά για να μπορεί να το κάνει, μας έστειλε και μήνυμα στο facebook, λέγοντας ότι σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις είμαστε λαλίστατοι και περιμένει εναγωνίως να μάθει τι θα πούμε τώρα για τον Βύρωνα!!!
Αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι: α) από το πρωί έχουμε δημοσιεύσει την είδηση όπως την είχε αναρτήσει το makeleio.gr και β) από το πρωί  επίσης, ψάχνουμε να βρούμε τον Βύρωνα Πολύδωρα στο πολιτικό του γραφείο αλλά δεν σηκώνει κανείς το τηλέφωνο. Πριν πούμε την άποψή μας, θέλουμε  τον Βύρωνα Πολύδωρα να μας δώσει αποκλειστική συνέντευξη και εκεί θα του κάνουμε όλες τις ερωτήσεις και θα τα πούμε όλα έξω από τα δόντια.
Όπως ξέρετε, εμείς δεν μασάμε τα λόγια μας και με τον συντοπίτη μας Βύρωνα Πολύδωρα θέλουμε να τα πούμε όλα και να ακούσουμε τις θέσεις του. Πιστεύουμε να μας κάνει την τιμή, τόσο για τον "Ανεξάρτητο Παρατηρητή" όσο και για την "Ελεύθερη Ώρα" να μας δώσει συνέντευξη. 
Και καλούμε ανοιχτά μέσω του blog μας τον κο Πολύδωρα να αποδεχτεί την πρόσκληση. Κύριε υπουργέ σας ψάχνουμε από το πρωί αλλά δεν μπορούμε να σας βρουμε στο γραφείο σας!Νομίζω ότι πρέπει και οφείλεται να μιλήσετε στον λαό και στους συντοπίτες σας. Σας το ζητούν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου