Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

ΣΤΟ 20% Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ: «ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ», ΕΚΤΟΞΕΥΟΥΝ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
Εάν γίνουν –σήμερα- εκλογές, η Χρυσή Αυγή θα πιάσει άνετα το 20%. Ήδη τα γκάλοπ που πραγματοποιούνται για λογαριασμό των 2 μεγάλων κομμάτων, γκάλοπ κατευθυνόμενα που κρύβουν την αλήθεια, δίνουν τη Χρυσή Αυγή σταθερά 3ο κόμμα και μονίμως πάνω από 10%. Τελευταίο δε γκάλοπ φέρνει τη Χρυσή Αυγή στο 14%. Μυστικές δε δημοσκοπήσεις δίνουν το κόμμα του Ν. Μιχαλολιάκου κοντά στο 20% , ενώ όσοι γνωρίζουν καλά το λόγο για τον οποίο δεν πήγαμε σε εκλογές μετά την αποχώρηση του Κουβέλη από την συγκυβέρνηση, είναι επειδή η Χρυσή Αυγή βρισκόταν πίσω από το πρώτο κόμμα μόνο 3 ποσοστιαίες μονάδες! Αυτό σημαίνει ότι η δημοσκόπηση άγγιζε τα όρια του στατιστικού λάθους, γεγονός που ερμηνεύεται ότι εάν γίνονταν εκλογές, η Χρυσή Αυγή θα μπορούσε να βγει ακόμη και πρώτο κόμμα! Μπροστά σε αυτό το φόβο, ο Σαμαράς δεν τόλμησε να προσφύγει στη λαϊκή ετυμηγορία.

Κάτι που δεν πρόκειται να κάνει ούτε τώρα, βλέποντας ότι το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου …καλπάζει δημοσκοπικά. Ειδικά μετά τη χθεσινή απόφαση της κυβέρνησης να βάλει stop στη διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής στην Αθήνα, απαγορεύοντας παράλληλα τις συναθροίσεις ατόμων γύρω από την πλατεία Αττικής, ο κ. Δένδιας …ψήλωσε ακόμη περισσότερο τη Χρυσή Αυγή. Την ώρα που ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης χαρακτήριζε νεοναζιστικό κόμμα τη Χρυσή Αυγή εκδίδοντας απαγορευτικό νόμο για συναθροίσεις στο κέντρο της Αθήνας, ο κόσμος κατάλαβε ότι  «άλλος έχει το όνομα και άλλος τη χάρη». Αποφάσεις φασιστικού τύπου εκπορεύονται από την κυβέρνηση. Κι έτσι, φαίνεται ότι η Χρυσή Αυγή έχει στο τσεπάκι της το 20%!     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου