Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ!



 
ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ: 

Μεγάλες στιγμές έζησαν και πάλι από τους αθλητές και τις αθλήτριες μας οι αθλητές και αθλήτριες, συμμετέχοντες και μη, γονείς με παιδιά ακαδημιών και όσα μέλη του διοικητικού συμβούλιου βρέθηκαν στο στάδιο και ήταν μάρτυρες των επιτυχιών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο ΟΑΚΑ.

-όταν η Βάσω Γεωργίου συμμετείχε στον τελικό των 400μ. Γυναικών και τερμάτισε 8η στην Ελλάδα με 58.29,

-όταν η για άλλη μία φορά αλλά με διαφορετική σύνθεση 4χ100 γυναικών, με τις Δραμιτινού-Βελώνια-Μαρκάκη-Γεωργίου προσέφερε θέαμα τερματίζοντας στην πρώτη θέση στην σειρά της και 6η συνολικά στον τελικό σημειώνοντας την εντυπωσιακή επίδοση 49''49, και

-όταν παρά τους πολλαπλούς τραυματισμούς των βασικών Λειβαδά-Κοτσομύτη-Ιωάννου-Δημητριάδη στην 4χ100μ. των ανδρών η "λύση ανάγκης" αποτελούμενη από τους Κυνηγαλάκη-Σταματόπουλο-Λειβαδά-Δαμίρη έφερε εύκολα μια 8η θέση στην Ελλάδα με 42''49 και απέδειξε έστω και θεωρητικά ότι το μέταλλο ήταν μέσα στις δυνατότητες μας.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ: 


Πολλά πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα σκυταλοδρομίας για την θέση και την επίδοση! Έκλεισαν με τον καλύτερο τρόπο τα πανελλήνια πρωταθλήματα με τα κορίτσια μας να πετάνε φωτιές και να καταλήγουν στην 4η θέση στην Ελλάδα με 3'57''80.

Στον πρωινό προκριματικό των 200μ. συγκίνηση προκάλεσε ο "ΜΕΓΑΛΟΣ" Αλέξανδρος Λειβαδάς- κάνοντας περίπατο γιατί τόσο του επέτρεπε το τραυματισμένο το πόδι να πάει-  και σημείωσε 22''39, αποδεικνύοντας ότι είναι έτοιμος για μεγάλα πράγματα.

Συνολική βαθμολογία 47 βαθμοί, με 37 βαθμούς στις γυναίκες όπου και καταλάβαμε την 16η θέση από τα 69 σωματεία που βαθμολογήθηκαν και 10 βαθμούς από τους άνδρες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου