Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

ΑΝΟΙΧΤΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΤΑ ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΙΓΑΛΕΩ, ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ...

Ο λαός μας αποχριστιανίζεται. Ήθη, έθιμα, παραδόσεις και θρησκευτική πίστη, πολτοποιούνται. 
Το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές θα βάλει την ταφόπλακα στην ειδοποιό διαφορά των Ορθοδόξων Ελλήνων από τους άλλους λαούς. Η αργία της Κυριακής καθιερώθηκε με ευλάβεια και σεβασμό από τα χρόνια του Βυζαντίου. Σήμερα όμως, πολιτικοί ολετήρες σαν τον Σαμαρά, τον Χατζηδάκη και τον Στουρνάρα, επιβάλλουν τη διακοπή της αργίας αυτής και τη λειτουργία των καταστημάτων ακόμη και όλες τις Κυριακές του χρόνου. 
Μέσα στην ίδια κιμαδομηχανή μπαίνουν και οι αργίες προς τιμή των αγίων. Η Αγία Παρασκευή ως προστάτιδα των Οπτικών καθιερώθηκε από χρόνια να τιμάται από τους Συλλόγους των Οπτικών (ΠΕΟΟ ή ΣΟΟΝΑΝΕ) με κλείσιμο των καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα. Από σήμερα αυτό θεωρείται μια τελειωμένη υπόθεση. Πολλά οπτικά καταστήματα λειτούργησαν κανονικά στο Αιγάλεω, το Περιστέρι, στο κέντρο της Αθήνας και αλλού. (Όσοι αναγνώστες μπορούν να μας υποδείξουν και άλλες περιοχές όπου τα οπτικά ήταν ανοιχτά, να μας ενημερώσουν για να να το κοινοποιήσουμε). 
Η ισοπέδωση και εξαφάνιση του Έλληνα γίνεται από τους Εφιάλτες του τόπου που επιβάλλουν τις εντολές των παγκοσμιοποιητών με το δόγμα Κίσσιγκερ: "Τον Έλληνα μπορείς να τον χτυπήσεις εάν χτυπήσεις τη θρησκεία του, τον πολιτισμό του, τη γλώσσα του, την Ιστορία του"!
Αυτό γίνεται σήμερα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου