Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Ο ΞΥΔΗΣ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΑ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ!!! ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;


Πολλοί Χολαργιώτες κατηγορούν εδώ και καιρό τον Ξύδη ότι έχει εγκαταλείψει τον Χολαργό για χάρη του Παπάγου, ότι θεωρεί το Χολαργό ...παρακατιανό και άλλα πολλά παρόμοια. 

Το τελευταίο όμως διάστημα βλέπουμε ότι επικρατεί αναβρασμός έργων στο προάστιο του Περικλή. Ασφαλτοστρώσεις σε πολλούς δρόμους και πλακοστρώσεις πεζοδρομίων, διαδέχονται η μία την άλλη. 
Μην τα βλέπετε τόσο αθώα όλα αυτά. Είπαμε ότι ο Ξύδης είναι...γάτα. Μπορεί να ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη διεκδίκηση της επόμενης δημαρχίας, μπορεί να διένειμε στον τύπο σχετική δήλωση αλλά το...μπαλάκι των έργων που πετάει ξαφνικά μπορεί να σχετίζεται και με ενδεχόμενη νέα κάθοδό του στις επόμενες εκλογές. 
Ήδη, οι εκλογικά άστεγοι δημοτικοί του σύμβουλοι και άλλοι φανατικοί ψηφοφόροι του τον πιέζουν αφόρητα να ξανακατέβει για Δήμαρχος. Φασούλη, Ίσκος και άλλοι σύμβουλοι φαίνεται ότι μένουν ορφανοί με την αποχώρηση του Ξύδη, γι' αυτό του ζητούν να επαναδιεκδικήσει τη Δημαρχία. 
Με δεδομένο δε ότι το κλίμα είναι τελίως θολό και οι υποψηφιότητες των άλλων επίδοξων Δημάρχων δεν έχουν ξεκαθαρίσει, μην παραξενευτείτε εάν η υποψηφιότητα Ξύδη ξαναπέσει στο...τραπέζι. 
Ο Ξύδης είναι καλός... τενίστας και ξέρει από τέτοια παιχνίσια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου