Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ …ΒΑΛΤΟΙ ΦΙΛΟΖΩΟΙ: ΓΙΝΕΤΑΙ ¨Η ΟΧΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΜΠΟΡΙΑ ΖΩΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;



ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΕΥΗΣ ΚΥΡΑΤΖΗ

Μαζεύουν αδέσποτα σκυλιά από όλη την Ελλάδα και τα πουλάνε στους Γερμανούς.
Κυρίες αργόσχολες με "επάγγελμα τη φιλοζωία" έχουν βγάλει χρήματα και εμφανίζουν βίλες και τζιπάρες σε όλη την Ελλάδα.
Εδώ οι κυρίες δείχνουν μία εικόνα υπερβολικού ζήλου για την προστασία των αδέσποτων με εκδηλώσεις, σεμινάρια και φανφάρες και κάνουν υπερβολική προβολή κακοποιήσεων στη χώρα μας για να τα στέλνουν ανενόχλητοι έξω 

 ΟΙ  ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΥΡΥ ΠΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ! Διότι μόνον έτσι θα κατανοήσουν γιατί υποβάλλονται μαζικά, βιομηχανικά μηνύσεις  ΑΠΟ ΦΟΡΕΙΣ-ΦΙΛΟΖΩΪΚΩΝ ΣΥΛΛOΓΩΝ! Μόνον έτσι τα αστυνομικά τμήματα θα απαλλαγούν από "λυσσασμένες" φιλόζωες  κυρίες που προστρέχουν σ’ αυτά για ψύλλου πήδημα, θορυβούσες και σταθερά απειλούσες τους πάντες και τα πάντα...
Το στημένο θέατρο των δήθεν φιλόζωων θα σταματήσει γύρω από τα ζώα και η μεγάλη κομπίνα θα αποκαλυφθεί σε ΟΛΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΑΙΓΛΗ!-ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ-Στα χέρια μας υπάρχουν τα πάντα... Σιγά-σιγά. Ακολουθούμε τη μέθοδο του σαλαμιού! ΠΡΕΠΕΙ  ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ  ΚΑΠΟΙΩΝ...ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΕ...! Υποδύονται τον ζωόφιλο... αλλά στην πραγματικότητα είναι εμποράκοι... 

Π.χ. Πάτε σε ένα pet-shop ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ... Τα μαγαζιά αυτά γιατί πουλάνε. ζώα, όταν με Νόμο παγκοσμίως απαγορεύεται η αγοραπωλησία των ζώων γενικώς; Μπούκαρε ποτέ εδώ κάποιος έλεγχος ή ΤΟ ΣΔΟΕ;  ΕΔΩ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ! Ναι ή όχι ρε! Ποίοι περιθάλπουν το φαινόμενο; Γιατί το κράτος αδρανεί.. και κάνει πως δεν βλέπει; Εσείς ρε δεν παριστάνετε τον προστάτη -νταβατζή των ζώων;
Και πώς δεν έχετε καταγγείλει ΟΥΤΕ μια φορά το διεξαγόμενο άθλιο εμπόριο των ζώων; Τι πάθατε; Εμείς ξέρουμε... Παρακολουθήστε απλά τη συνέχεια της έρευνας.


** Χαώδες και χρονίως  ανεξέλεγκτο το κύκλωμα των ...δήθεν ζωοφιλικών συλλόγων  στην Ελλάδα. ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ! Απίστευτα τα κυκλώματα διακίνησης και εμπορίας ζώων.-ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΔΟΕ ΣΤΑ ...μη κερδοσκοπικά αυτά ΣΩΜΑΤΕΙΑ...ΤΩΡΑ!

Να απαντήσεις κυρία Μπομπολάκη, κυρίως αν στην Ομοσπονδία σου έχεις Συλλόγους που εμπορεύονται-εκμεταλλεύονται ζωάκια που υποτίθεται ότι προστατεύεις! Διότι μέχρι στιγμής επ’ αυτού... δεν έβγαλες ΚΙΧ αλλά αθλείσαι στην καταδίωξη ταλαίπωρων, που τους κοτσάρετε μηνύσεις. Απάντησε... διότι θα υποθέσουμε ...ότι τη Νομική τη σπούδασες ...σε νυχτερινό! 
** Κι όμως, η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΉ ΦΙΛΟΖΩΪΚΗ –ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ με πρόεδρο κάποια κυρία Μπομπολάκη, που εσχάτως την εκλαμβάνουν οι «κουκουλοφόροι» (ανώνυμοι) οπαδοί της, και ως φιλόσοφον, -όχι μη γελάτε, ζωόφιλος είναι η και με πολιορκητικό κλοιό την άλλη κυρία, Μάρθα Πουλτίδου, κάνουν πως δεν ξέρουν τίποτε! Σαν να μη τρέχει τίποτε.. 
Να απαντήσουν σε ένα: Ποιοι κάνουν εμπόριο παράνομα ζώων στην Ελλάδα; ΤΩΡΑ!
Εμείς δεν κατηγορήσαμε ακόμη κανένα.Ερωτήσεις μόνον θέτουμε... Και περιμένουμε απαντήσεις ...
Κι ως γνωστόν αποκόψαμε τα κουκουλοφόρα τσανάκια τους να σχολιάζουν με κουκούλα-ανώνυμα  τα γραφόμενά μας. Αν συνεχιστεί το κατευθυνόμενο τροπάρι των σκυλο-οπαδών σας θα πέσει το φίμωτρο που ταιριάζει σε τέτοιες βαλτές συμπεριφορές .Καταλαβαινόμαστε;
Δείτε τι σημειώνουν αξιόλογοι δημοσιογράφοι στοwww.animalpress.blogspot.com 
«Η Ελλάδα εξάγει αδέσποτα στη Γερμανία και βγαίνει πολύ χρήμα. Εκεί είναι όλο το ζουμί. Τα πουλάνε 200-300-400 ευρώ το καθένα ανεξέλεγκτα, με αδιαφανή τρόπο και παράνομα.
Δυστυχώς υπάρχει ένα κύκλωμα στην Ελλάδα με αρκετά σωματεία - μέλη της ΠΦΠΟ (τα περισσότερα είναι μαϊμού σωματεία) , με ιδιώτες, με δήμους κ.λπ. , που συνεργάζονται με Γερμανούς μεσάζοντες κυρίως και επιδίδονται σε εμπόριο αδέσποτων σκύλων (ή και εκτρεφόμενων ράτσας) στη Βόρεια Ευρώπη. 
Μαζεύουν αδέσποτα σκυλιά από όλη την Ελλάδα και τα πουλάνε στους Γερμανούς (κέντρο διακίνησης), παράνομα . Όλοι κερδίζουν από αυτό, αφορολόγητα. Κυρίες αργόσχολες με "επάγγελμα τη φιλοζωία" έχουν βγάλει χρήματα και εμφανίζουν βίλες και τζιπάρες σε όλη την Ελλάδα. Τα ζώα φεύγουν στιβαγμένα συνέχεια με διάφορα μέσα, αεροπλάνα, φορτηγά, πλοία και πρόσφατα υπήρξε και σύλληψη ελληνικού παράνομου φορτίου στη Γερμανία.
...Όσοι τα στέλνουν έξω ισχυρίζονται πως τα ζώα υϊοθετούνται σε καλές οικογένειες. Παραμύθι της Χαλιμάς. Κάποια πουλιούνται και άλλα εξαφανίζονται. 
Εδώ οι κυρίες δείχνουν μία εικόνα υπερβολικού ζήλου για την προστασία των αδέσποτων με εκδηλώσεις, σεμινάρια και φανφάρες και κάνουν υπερβολική προβολή κακοποιήσεων στη χώρα μας για να τα στέλνουν ανενόχλητοι έξω. 
Εδώ βρίσκεται όλο το κακάσχημο πρόσωπο της γκρίζας ελληνικής φιλοζωίας  που το φωτογραφίζει δραματικά μία έγκριτος δημοσιογράφος η κ. Εύη Κυρατζή, και χτυπάει τον κώδωνα εδώ και 2 χρόνια. Αλλά κανείς δεν κινήθηκε ακόμη! ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ όμως, σας το υποσχόμαστε... Το θέμα ήταν να μην μπούμε μέσα στα σκατά που ζώνουν τους αγαθούς και ειλικρινείς φιλόζωους. Τώρα δεν μας σταματάει τίποτε. Κάθε κατεργάρης στο μπάγκο του, όσο κι αν γαυγίζουν οι βαλτοί κουκουλοφόροι πράκτορες υπόπτων συλλόγων ζωοφιλίας.
Οφείλουν, αν όντως είναι τόσο πάναγνοι να απαντήσουν τώρα στα θέματα που θέτει η έγκριτος δημοσιογράφος και από το σάϊτς www.animalpress.blogspot.com .
Tα υπόλοιπα, όπως λέει και η δημοσιογράφος είναι παραμύθια της χαλιμάς.
Να απαντήσετε τώρα στα επίσημα  καταγγελλόμενα και να αφήσετε τις απειλές , ύβρεις χυδαιότητες –κάτι που απάδει στους πραγματικά ΕΥΠΡΕΠΕΙΣ ζωόφιλους- και τις στημένες  πάντα κουκουλοφόρες υμνολογίες σας υπέρ της «Ράμπο» της ζωοφιλίας κυρίας Μάρθας Πουλτίδου, διότι ήδη έχετε απογυμνωθεί και αποδεικνύετε απλά πως είστε ένας φασιστικά, μαφιόζικα υποκινούμενος  θίασος...
ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ αν οι καταγγελίες της δημοσιογράφου, είναι αλήθειες ή όχι... Μην αφρίζετε ως λυσσασμένα σκυλιά. Απαντήστε με επιχειρήματα,ΤΩΡΑ!
Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα... Αρκετά δεν «πηδήξατε» μέχρι τώρα τις ευαισθησίες του ελληνικού λαού, με το παρδαλό θράσος σας, με το πρόσχημα της προστασίας των ζώων;
Είναι η ώρα σας να μιλήσετε σοβαρά. Υπό την έννοια ότι νοιάζεστε με ενδιαφέρον ειλικρινές για τη αγνή φιλοζωία, την οποία αθόρυβα διακονούν οι περισσότεροι των Ελλήνων που έχουν σπίτι τους ζωάκια!

 ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ. Τέρμα το θέατρό σας.
Το βήμα είναι ελεύθερο μόνο για επώνυμες απόψεις ..κι όχι σε ανώνυμους και κουκουλοφόρους. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ να δράσετε με τις ίδιες ταχύτητες που δράτε σε κάθε επιθετική στρατηγική σας.
hellasnews-agency.blogspot

4 σχόλια:

  1. To www.animalpress.blogspot.com είναι χωρίς περιεχόμενο, Μήπως δώσατε λάθος λινκ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οντως ειναι χωρις περιεχομενο το σαιτ!παρακαλω να στηριξετε γρηγορα αυτα που λετε γιατι ο καθενας εδω μεσα λεει οτι θελει μου φαινεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ ΓΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ! ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΑΠΛΟ RESEARCH KAI ΒΡΗΚΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Η Π.Φ.Π.Ο ΓΙΑ ΠΑΑΝΟΜΗ ΕΜΠΟΡΙΑ ΖΩΩΝ ΑΠΟ PET SHOP Η ΓΕΝΙΚΑ. ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΛΕΤΕ ΟΤΙ"Και πώς δεν έχετε καταγγείλει ΟΥΤΕ μια φορά το διεξαγόμενο άθλιο εμπόριο των ζώων; " ΡΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ? ΓΕΛΟΙΟΙ! Κ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ "Μόνον έτσι τα αστυνομικά τμήματα θα απαλλαγούν από "λυσσασμένες" φιλόζωες κυρίες που προστρέχουν σ’ αυτά για ψύλλου πήδημα" ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ? Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΟ ΠΗΔΗΜΑ? http://pansyn.org/?p=4294

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλα είστε σοβαροί?Δηλαδή μόνο στην Ελλάδα υπάρχουν αγνοι φιλοζωοι και πουθενα αλλού στον κοσμο?Κάθε λογικός άνθρωπος ξέρει πως καλοί και κακοί άνθρωποι υπάρχουν παντού και υπάρχουν αγωνιστές για τα αδέσποτα σε όλες τις χώρες,υπάρχουν παντού άνθρωποι που πονάει η ψυχη τους και αγωνίζονται.Μη τα ισοπεδώσουμε όλα εμείς οι οδοστρωτήρες Ελληνες.Αν κάποιος κάνει αυτα που λέτε ναι,να τιμωρηθεί αλλα αυτό δε σημαίνει πως επειδή καποιος το κάνει,βράζουν όλοι στο ίδιο καζανι...
    Συνέλθετε,βρείτε λογική στα γραφόμενα σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή