Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟ ΜΕΛΙΓΑΛΑ! ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΟΜΦΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

 ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Χιλιάδες οπαδοί της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν στο Μελιγαλά για να τιμήσουν την μνήμη αυτών που γνώρισαν την κομμουνιστική θηριωδία.

Όπως αναφέρει το site της Χρυσής Αυγής, μαζικότατη ήταν η προσέλευση των μελών της από όλους τους νομούς της Πελοποννήσου, αλλά και από άλλα σημεία της Ελλάδος.Υπολογίζεται, ότι γύρω στα 12.000 άτομα έδωσαν το παρόν.

Παρούσα στην τελετή μνήμης ήταν σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής.
Ωστόσο σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε sites, ο Παναγιώταρος έδιωξε το Δήμαρχο από το μνημόσυνο στην Πηγάδα. Το tharrosnews.gr αναφέρει ότι δεν ήταν λίγες οι φορές που υπήρξε ένταση μεταξύ των παρευρισκόμενων στην εκδήλωση για το μνημόσυνο των θυμάτων στο Μελιγαλά με αποκορύφωμα την επίθεση στο Δήμαρχο Μελιγαλά την ώρα που αυτός ήταν στο βήμα από το Βουλευτή Ηλία Παναγίωταρο, ο οποίος άρπαξε το μικρόφωνο από τα χέρια του Δημάρχου αναγκάζοντας τον να αποχωρήσει από την εκδήλωση.
Σύμφωνα με το tharrosnews.gr αποτέλεσμα ήταν να αποχωρήσει και η επιτροπή των θυμάτων του Μελιγαλά και τη συνέχεια της εκδήλωσης να αναλάβει εξ ολοκλήρου η Χρυσή Αυγή. Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Ηλίας Κασιδιάρης ο οποίος ήταν λάβρος κατά πάντων πολιτικών κομμάτων αλλά και μεγάλης μερίδας ΜΜΕ ειδικά για τα γεγονότα του Περάματος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου