Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Ο τ. ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ! ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΑΝ ΚΑΚΗΝ ΚΑΚΩΣ ΚΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΩΣ ...ΣΩΤΗΡΑΣ!

Ο ...εθνάρχης Καραμανλής πέταξε τον τ. βασιλιά Κωνσταντίνο από τα πολιτικά πράγματα, με το δημοψήφισμα του 1974. Ξήλωσε την βασιλευομένη δημοκρατία και από τότε ο Κωνσταντίνος εθεωρείτο πολιτικό μίασμα. Οι πάντες τον ανέβαζαν και τον κατέβαζαν ως προδότη της Δημοκρατίας και τον διαπόμπευαν ως ξένο, χρησιμοποιώντας το επίθετο Γλύξμπουργκ. 
Σήμερα, το ίδιο πολιτικό σύστημα  που διέσυρε τον βασιλιά τρώει τις σάρκες του. Αυτοκαταστρέφεται ενώ έχει ήδη οδηγήσει την χώρα στον όλεθρο και την καταστροφή. Το πολιτικό σύστημα που έφερε τον νεοναζισμό της Μέρκελ και γιγάντωσε την Χρυσή Αυγή, προσπάθησε να συντρίψει το κόμμα του Μιχαλολιάκου, στέλνοντάς τον στην φυλακή. Η Χρυσή Αυγή όμως μεγαλώνει τα ποσοστά της. 
Και τώρα, το κόμμα που έδιωξε τον τ. βασιλιά, η ΝΔ, ουσιαστικά  παρακαλάει για την επιστροφή του Κωνσταντίνου στα πολιτικά πράγματα. Όμως, ο Κωνσταντίνος και ο γιος του που εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Ελλάδα, δεν έρχονται για να ταράξουν απλά τα νερά. Έρχονται για να ανατρέψουν την σαπίλα που καταστρέφει και διαλύει την Ελλάδα. Η επάνοδος του Κωντστανίνου έχει χαρακτηριστικά εθνοσωτήρα. Όπως ο Καραμανλής με την επιστροφή του το 1974. 
Με την μεγάλη διαφορά ότι ο Καραμανλής αφενός τα...σκάτωσε (ας αφήσουμε έξω το θέμα της Κύπρου). Ο Κωνσταντίνος έρχεται να σώσει την Ελλάδα από τον διαμελισμό! Τουλάχιστον αυτές τις ελπίδες κομίζει η επιστροφή του στην πολιτική ζωή του τόπου.

1 σχόλιο: