Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ: ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΓΥΝΑΙΚΑ; ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ!

ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ: Εσείς πόσο χρονών πιστεύετε πως είναι αυτή η γυναίκα;
 
Να είναι τα καλά γονίδια; Να είναι το νυστέρι του πλαστικού; Να είναι όλα μαζί; ΕΝΑ είναι το σίγουρο! Πως η Christie Brinkley δείχνει τουλάχιστον είκοσι χρόνια νεότερη!
ΒΕ1.jpgΒΕ2.jpg
Έχετε απορία πόσο χρονών είναι αυτή η γυναίκα; Αν στοιχηματίζατε θα πέφτατε έξω, μιας και η Christie Brinkley είναι…60 ΕΤΩΝ!!!
ΒΕ3.jpg
Ναι δεν σας «γελούν» τα μάτια σας. Καλά διαβάζετε. Το μοντέλο μάλλον έχει κάνει κάποια συμφωνία με το χρόνο, τον οποίο έχει ξεγελάσει για τα καλά.
ΒΕ4.jpg
Με το εκπληκτικό της κορμί να τονίζεται από ένα πορτοκαλί εφαρμοστό φόρεμα, και το πρόσωπο της να μην έχει ούτε μια ρυτίδα, η 60χρονη καλλονή έβαλε κάτω πολλές μικρότερες της γυναίκες.
ΒΕ5.jpgΒΕ6.jpg
Οι παπαράτσι την τσάκωσαν σε event για την «Barbie», και πολλοί ήταν αυτοί που είπαν ότι στα 60 της, είναι πολύ ωραιότερη απ΄ότι όταν ήταν νέα.
ΒΕ7.jpg
Όσο για τα «μυστικά» της; Η ίδια υποστηρίζει πως παραμένει νέα, τρώγοντας μόνο λαχανικά, και βάζοντας ειδικές κρέμες που της προτείνει ο δερματολόγος της.
star.gr

2 σχόλια:

  1. ΩΡΑΙΟ MILF - AKI !!
    ΟΤΑΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΧΕΙ ΛΥΣΕΙ ΟΛΑ ΤΗΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ , ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΗΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΟΔΑ , ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ,ΣΕ ΠΟΙΟ STUDIO ΜΟΔΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ , ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑ ,ΕΤΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απολύτως.!
      Όμως, υπάρχει κάτι το οποίο δεν θα μπορούσε να κρύψει εύκολα η συγκεκριμένη κυρία .Έτσι λοιπόν παρατήρησα τα χέρια της(χωρίς να κάνω ζαβολιά) και βρήκα ακριβώς την ηλικία της. Παρακαλώ δείτε τα ξανά.
      Εσείς τι λέτε?

      Διαγραφή