Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΕΤΣΙ ΕΜΠΑΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ: ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

Ο σύγχρονος Εφιάλτης ξαναχτυπά. Ο εμπαιγμός Σαμαρά προς τους Έλληνες πολίτες συνεχίζεται!
Ο Σπύρος Καρατζαφέρης και το spirospero.gr  παρουσιάζουν το ντοκουμέντο.  Η κυβέρνηση και προσωπικά ο ίδιος ο πρωθυπουργός αρνείται και με έντονο ύφος, ότι δεν πρόκειται να ληφθούν νέα σκληρά μέτρα. Σήμερα, το Εκ Κεντρικό Δελτίο σας αποκαλύπτει την Επιστολή Προθέσεων προς την Τρόικα, που υπογράφουν ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας και ο διοικητής της ΤτΕ Γιώργος Προβόπουλος, η οποία έχει αποσταλεί στους δανειστές ήδη από τις 15 Απριλίου, και στην οποία υπόσχεται το ακριβώς αντίθετο. Ότι δηλαδή θα ληφθούν νέα μέτρα!
Στην πρώτη σελίδα της επιστολής, για παράδειγμα, διαβάζουμε:
« Έχουμε δεσμευτεί να εφαρμόσουμε πολιτικές σύμφωνες με πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 3% του ΑΕΠ το 2015. Το σχέδιο προϋπολογισμού του 2015, θα πρέπει να συμφωνηθεί με την τρόικα, μέχρι τα τέλη Σεπτέμβρη του 2014».
Τα καλύτερα όμως έρχονται στη συνέχεια.
Αναφέρει λοιπόν η επιστολή:
«Πιστεύουμε ότι οι πολιτικές που παρατίθενται στο συννημένο Μνημόνιο είναι επαρκείς για την επίτευξη των στόχων στο πλαίσιο του προγράμματος, αλλά θα είμαστε έτοιμοι να λάβουμε όλα τα μέτρα που μπορεί να είναι τα πλέον πρόσφορα για τον σκοπό αυτό, καθώς οι συνθήκες αλλάζουν. Θα διαβουλευτούμε με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την ΕΚΤ και το ΔΝΤ πριν από την υιοθέτηση τυχόν τέτοιων ενεργειών και πριν από την αναθεώρηση των πολιτικών που περιέχονται σε αυτό το Μνημόνιο»
Παρακάτω στην επιστολή, ο κ. Σαμαράς δεσμεύεται, ότι μέσω της αξιολόγησης της προόδου του προγράμματος, θα υπάρχει συνεννόηση με την τρόικα για τυχόν επιπρόσθετα μέτρα που μπορεί να απαιτούνται για την επίτευξη των στόχων. Και όλα αυτά, για να μας δώσουν τη δόση των 8,3 δις ευρώ!
10322950 10203940789227048 172731461 n
10261899 10203940788227023 193840380 n
Ο νέος εμπαιγμός Σαμαρά που σκάβει τον λάκκο των Ελλήνων, συνεργαζόμενος με τους δολοφόνους τους-τοκογλύφους, έρχεται ως συνέχεια των υπογραφών που είχε βάλει πέρσι το καλοκαίρι. Και τότε υπέγραφε πειθήνεια τα νέα μέτρα σε βάρος του λαού. 
Δείτε τις τότε υπογραφές-στιλέτο κατά των Ελλήνων:

STEADY+READY TO TAKE ANY MEASURES ….

ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥΛΑNΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου