Τρίτη 29 Απριλίου 2014

ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ… ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

του Πέτρου Μπακή
Ιατρού Αλλεργιολόγου
Υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου με τη 
"Δημοτική Αναγέννηση Παπάγου-Χολαργού"
Οι εκλογές πλησιάζουν οσονούπω και όσο πλησιάζουν, υποψήφιοι, παρατάξεις και γενικώς εμπλεκόμενοι έχουν καταληφθεί από άγχος να προλάβουν να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους, τόσο τις προσωπικές όσο και τις παραταξιακές. Πρέπει να υποστηρίξουμε το πρόγραμμα μας, να το επικοινωνήσουμε στους συμπολίτες μας, να τους πείσουμε ότι είμαστε ικανοί να το εφαρμόσουμε. Διαδικασίες εύλογες και απόλυτα κατανοητές. Όμως στην δίνη της φρενίτιδας που κυριαρχεί συχνά δεν αντιλαμβανόμαστε ότι ο κόσμος έχει μάλλον βαρεθεί να ακούει ωραία και κυρίως πολλά λόγια. Θεωρώ ότι περισσότερο τον ενδιαφέρει να ακούσει ότι θα εφαρμοστούν τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ….
Θέλει να ακούσει πως θα βελτιωθεί η καθημερινότητα του, οι συνθήκες και ο τρόπος ζωής του στην πόλη που ζει και εργάζεται. Τρόποι βελτίωσης της ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, της ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, του ΠΡΑΣΙΝΟΥ, των ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΧΩΡΩΝ. Οι κοινωνικές υπηρεσίες να βελτιωθούν, τα Κ.Α.Π.Η, ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ, ΣΤΗΡΙΞΗ ΦΤΩΧΩΝ-ΑΝΕΡΓΩΝ, ΤΟΠΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΣΧΟΛΕΙΑ, ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ. Αυτά θέλει ο κόσμος να ακούσει και να πεισθεί ότι θα είναι πρωταρχικές δεσμεύσεις. Είμαι ευτυχής που ανήκω σε μια παράταξη όπου ο υποψήφιος δήμαρχος ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΧΡΗΣ και οι συνυποψήφιοι μου δημοτικοί σύμβουλοι έχουν αντιληφθεί πλήρως τα ..ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ και έχουμε δεσμευτεί όλοι για την υλοποίησή τους, καταθέτοντας όλοι την ψυχική και σωματική δύναμη, την όρεξη για δουλειά, το μεράκι, την επιθυμία για προσφορά ανιδιοτελώς.
Δεν ακυρώνουμε όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα από τους προηγούμενους αλλά είναι σίγουρο ότι μπορούμε να κάνουμε περισσότερα και καλύτερα. ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ.
Η στήριξη στην ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ και στον ΓΙΑΝΝΗ ΚΕΧΡΗ είναι
ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ
Στις 18 Μαΐου Αλλάζουμε Σελίδα, Αλλάζουμε τον Τόπο μας!


1 σχόλιο:

  1. ΛΕΦΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ Ο ΚΕΧΡΗΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ . ΤΟ ΕΣΠΑ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΠΙΑ , ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΡΩΤΗΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΧΡΕΩΜΕΝΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ. ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΛΟΥΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή