Τρίτη 29 Απριλίου 2014

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΦΥΛΑΚΑ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΕΧΡΗ!

Βιογραφικό  Σημείωμα
Δράση & Όραμα
Γιώργος  Μ.  Χατζηεμμανουήλ
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Παπάγου - Χολαργού

Γεννήθηκα στο Χολαργό το 1964. Ο παππούς μου Γεώργιος, ταξίαρχος του Ιππικού, ήταν από τους πρώτους οικιστές (1929) του όμορφου Δήμου μας.
Αποφοίτησα από το τεχνικό Λύκειο του Χαλανδρίου το 1982 (τμήμα ηλεκτρολόγων αυτοκινήτων) αλλά στη συνέχεια άλλαξα επαγγελματική πορεία και εντάχθηκα στην οικογενειακή επιχείρηση ως τεχνίτης και σχεδιαστής κοσμημάτων (χρυσοχόος – αργυροχόος), επάγγελμα που ασκώ έως σήμερα. Παράλληλα απέκτησα δίπλωμα εκτιμητή πολύτιμων και ημιπολύτιμων λίθων.
Το 1996 μαζί με καλούς φίλους, με κοινές ανησυχίες, ιδρύσαμε την Εθελοντική Δασοπροστασία στο Δήμο μας, με σκοπό τη φύλαξη και προστασία του ΥΜΗΤΤΟΥ από κακόβουλες ενέργειες, την προώθηση και αναβάθμιση του φυσικού τοπίου που δεσπόζει στο προάστιο που έχουμε επιλέξει να κατοικούμε. Ως εθελοντής δασοπυροσβέστης, αγάπησα ακόμα πιο πολύ τη φύση και τα πλεονεκτήματα που μας προσφέρει το πευκοδάσος του ΥΜΗΤΤΟΥ. Όλοι μαζί οι συνάδελφοι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ το διατηρήσαμε ακέραιο,  και γι αυτό θεωρώ ότι αποτελεί τιμή για μένα που συνυπηρέτησα μαζί τους την ιδέα του ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ.
Φίλες και Φίλοι,  αγαπητοί συνδημότες, μαζί με τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Κεχρή, οραματιστήκαμε την δημιουργία ενός μεγάλου πολυθεματικού πάρκου μέσα στο Δήμο μας, που τα όρια του θα εκτείνονται από τις πηγές του Ιλισσού (Αγ. Ελεούσα), θα καλύπτει μεγάλη επιφάνεια του αστικού ιστού, ενοποιώντας τα είδη υπάρχοντα αλσύλλια της περιοχής έως και τη Λεωφ. Κατεχάκη. Αυτό το μεγαλόπνοο έργο αποτελεί για τη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ δέσμευση και παρακαταθήκη για τους δημότες στο μέλλον.
Επίσης ως φιλόζωος και γνωρίζοντας τα ουσιαστικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν  οι δραστήριοι φιλοζωικοί σύλλογοι της περιοχής μας, εμπνεύστηκα τη δημιουργία του πρώτου δημοτικού κτηνιατρείου, για τη προστασία και περίθαλψη των αδέσποτων ζώων. Σε αυτόν τον φορέα θα έχουν θέση οι εθελοντές φιλόζωοι ώστε όλοι μαζί να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Γιατί στηρίζω την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ;
Συνέπεια , ειλικρίνεια, ανιδιοτέλεια… αυτές οι τρείς σπουδαίες ΑΡΕΤΕΣ είναι που χαρακτηρίζουν και προσδιορίζουν απόλυτα τον Aνθρωπο Γιάννη Κεχρή. Είμαι  βαθειά πεπεισμένος ότι και με τη δική σας ψήφο, ως Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού ο Γιάννης Κεχρής θα εξακολουθήσει να χαρακτηρίζεται από αυτές τις αρετές. Γι αυτούς τους λόγους στηρίζω και συστρατεύομαι ανεπιφύλακτα με τη ΔΗΜΟΤΙΚΉ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, τη παράταξη της Νίκης.
Με σεβασμό και συνέπεια προς εσάς τους συμπολίτες μου,  ζητώ την ψήφο σας για να μου επιτρέψετε να εργαστώ για το κοινό καλό, όπως έπραξα και ως εθελοντής δασοπυροσβέστης για δεκαοχτώ συναπτά έτη, προσφέροντας από το πολύτιμο χρόνο μου με αξιοπρέπεια και σύνεση για την προστασία του Υμηττού.
Γνωρίζουμε ότι ο Δήμος μας αξίζει το καλύτερο. Η απόφαση που θα λάβουμε στις 18 Μαΐου θα καθορίσει τη τύχη και τη ποιότητα ζωής των κατοίκων στην πόλη μας για τα επόμενα πέντε χρόνια. Θα ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ την ουσιαστική ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ του Δήμου Παπάγου - Χολαργού !
Νέες Ιδέες
 Ισονομία
Κοινωνική Μέριμνα
Ήθος και συνέπεια

Πυροφυλάκειο Χολαργού 2011




1 σχόλιο:

  1. TI ROLO PAIZEI STHN YPOUESH O KALA PLHRVMENOS APO TOYS DHMOTES FILHPAKOPOYLOS KAI H BOYLA STHN DASOPROSTASIA ???KAI STO ERGO SOY ??POIA EINAI TA SYMFERONTA TOYS ??GIATI DEN TA BGAZEIS FILE STH FORA GIA NA DEIS TI UA EISPRAJEIS PARA TOYS AFHNEIS NA ALVNIZOYN?????TVRA UA BALEI TON MPAMPA M

    ΑπάντησηΔιαγραφή