Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

ΠΟΙΟΙ ΔΗΜΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΡΙΘΕΙ; ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ... ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ.


Σχεδόν δυο εβδομάδες πριν τις Δημοτικές εκλογές, ο προεκλογικός πυρετός βρίσκεται στα ύψη. Σε κάποιους δήμους τα αποτελέσματα είναι ρευστά και κανείς δεν ξέρει τι θα βγάλει η κάλπη αφού ο αγώνας θα συνεχιστεί μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, ενώ σε κάποιους άλλους τα πράγματα φαίνεται να έχουν ξεκαθαρίσει από νωρίς και οι επικρατέστεροι υποψήφιοι να σχεδιάζουν με άνεση τις κινήσεις της επόμενης μέρας της εκλογής τους.
Με τη μέχρι στιγμής εικόνα τα φαβορί που φαίνεται ότι θα εκλεχθούν με άνεση είναι:



Δήμος Πειραιά: Γιάννης Μώραλης

Η κυριαρχία του Ολυμπιακού, η στήριξη Μαρινάκη και η δυναμική εκστρατεία του Γιάννη Μώραλη, δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια ελπίδας σε άλλους υποψηφίους, δίνοντας σαφές προβάδισμα στο Γιάννη Μώραλη.

Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας: Λουκάς Τζανής

Εδώ τα πράγματα είναι πολύ εύκολα για το νυν δήμαρχο Κερατσινίου-Δραπετσώνας Λουκά Τζανή. Από τη μια η ισχνή ως ανύπαρκτη αντιπολίτευση χωρίς σοβαρές προτάσεις και από την άλλη το δυναμικό έργο του δημάρχου με έργα πνοής καθ' όλη την τετραετία. Αποκορύφωμα η έγκριση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για το μεγαλεπίβολο σχέδιο της κατασκευής πίστας Formula1 στη Δραπετσώνα, ένα έργο που θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας για χιλιάδες κόσμο. 

Δήμος Βύρωνα: Παναγιώτης Κόνσουλας

Η εμπειρία, το ήθος και η σοβαρότητα του Παναγιώτη Κόνσουλα τον χρήζουν αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον Δημαρχιακό θώκο. Στο πρόσωπο του οι δημότες Βύρωνα βρήκαν τον άνθρωπο που θα εργαστεί με συνέπεια και αφοσίωση στην πόλη που αγαπά όπως κι αυτοί και επιτέλους θα αγωνιστεί για τα χρόνια προβλήματα του πολύπαθου δήμου Βύρωνα. Στην αντιπέρα όχθη, οι υπόλοιπες υποψηφιότητες με πολιτική απειρία, έριδες και διχασμούς, δε δημιουργούν εμπιστοσύνη στο λαό του Βύρωνα.
vivanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου