Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Ο ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΙΧΑΛΙΤΣΙΑΝΟΥ

Σχετικά με την επιστολή που έστειλε προφανώς σε σας ο κ. Μιχαλιτσιάνος ενώ απευθύνεται σε μένα, θα ήθελα να διευκρινίσω τα εξής:

Κατ’ αρχήν δεν απέδωσα καμία κατηγορία προς τον κ. Μιχαλιτσιάνο. Εγώ ζήτησα εξηγήσεις από τον κ. Αποστολόπουλο για τρία διαφορετικά γεγονότα μεταξύ των οποίων και η συμμετοχή του κ. Μιχαλιτσιάνου στο ψηφοδέλτιο του, που «φέρεται» να είναι πυρηνάρχης της Χρυσής Αυγής. Κι επειδή στην επιστολή του, συνέδεσε την επαγγελματική και οικογενειακή του υπόσταση με την πολιτική του δράση, να διευκρινίσω  ότι επειδή τον γνωρίζω, τον εκτιμώ ιδιαιτέρως και ως επαγγελματία (πραγματικό βιοπαλαιστή όπως ο ίδιος επισημαίνει) και κυρίως ως οικογενειάρχη, για τον ιδιαίτερο ζήλο που έχει για τα παιδιά του.
Αν ο κ. Μιχαλιτσιάνος δεν ανήκει στον συγκεκριμένο χώρο, θα μπορούσε ίσως να το έχει διευκρινίσει εδώ και πολύ καιρό.
Εγώ απηύθυνα δημόσια ερώτηση σε τρία πραγματικά γεγονότα με την πολιτική κατηγορία της διγλωσσίας στον κ. Αποστολόπουλο ο οποίος αν και αρνείται κάθε σχέση με την Χρυσή Αυγή εντούτοις συνεχίζει για τρίτη φορά να αποφεύγει επιμελώς να καταδικάσει  τις ενέργειές της.

Το μόνο ερώτημα που μένει είναι: αφού ο κ. Μιχαλιτσιάνος δεν αποτελεί πρόβλημα όπως ισχυρίζονται και οι δύο τους, γιατί αποπέμφθηκε από το ψηφοδέλτιό του κ. Αποστολόπουλου τελευταία στιγμή;
Χάρης Κουγιουμτζόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού

3 σχόλια:

  1. Οσο θα γινεις εσυ δημαρχος αλλο τοσο θα γινει κι ο Αποστολοπουλος οποτε γιατι ασχολειστε δεν καταλαβαινω. Το στησιμο παντως στη φωτο μεγαλε ειναι πολυ trendy μονο που δεν πειθεις με τιποτα ομως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρχίσαν οι ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ κε Χαρη? ξεκάθαρα σαν το γαργαρο νερο που πινετε ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙΤΕ τον Μιχαηλιτσανο σαν πυρηναρχη οθτε ρωτάτε οθτε τιποτα τετοια ειστε σιγουρος, αν λοιπον οι "δημοκρατικοι" φιλοι σας που εισβαλουν στα ΔΣ του δημου που.....διεκδειτε σπασουν το μαγαζι του κινδυνευσουν τα παιδια του που τοσο ωραια σημερα αναφερετε τι θα γινει......παλι ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ θα γραφετε. Ειστε καλος για δημοσιογράφος μεινετε εκει και αφήστε τους δημους και τα λοιπα γα αλλους μην εχετε την ΕΛΛΗΝΙΚΗ νοοτροπια ότι τα ξερετε ΟΛΑ. Αν όμως αντεχετε αφήστε τον Μακη η προτρεψτετον να απευθυνθεί στην δικαιοσύνη.......στην οποια σιγουρα εχετε απολυτη εμπιστισυνη!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ,ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙ, ΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ;
    Η ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ ΚΛΑΠΑ ΕΙΣΑΙ Ή Ο ΧΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ;
    ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΙΧΑΛΙΤΣΙΑΝΟΣ ΑΝ ΑΝΗΚΕΙ Ή ΟΧΙ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , ΑΝ ΤΗ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ.
    ΤΙ ΛΕ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ,ΑΝΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΤΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΟΥ ΣΑΝ ΘΑΜΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΟΥ "ΚΟΒΟΥΝ" ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ .

    ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ,ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ Ή ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΤΙ ΩΡΑ ΚΛΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΩΡΑ ΧΕΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΩΡΑ ΚΑΤΟΥΡΑΜΕ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΜΕ ΝΕΡΟ.
    ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ, ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙΣ ;
    ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ , ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΒΛΑΚΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΜΟΝΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ Ή ΟΧΙ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
    ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΠΡΩΤΑ ΕΣΥ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΤΟ ΚΚΕ , ΤΟ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ.
    ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΚΕ - ΑΝΤΑΡΣΥΑ- ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ.
    ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΣΥ .

    ΣΚΑΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΕΙΣΑΙ .
    ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ ΕΙΤΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ .

    ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΩΤΟΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙΣ ΤΟ ΛΙΘΟ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ "ΠΑΣΟΚΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ", ΟΠΩΣ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ .

    ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΡΕ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ,ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΕΝΤΕ ΔΗΜΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΟΣΩΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η "ΝΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ"
    ΑΝΤΕ, ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΔΩ.

    ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ....

    "ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΙΧΑΛΙΤΣΙΑΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ "Χ" ΔΗΜΟΤΗΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ή ΟΧΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Ή ΑΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ"

    ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ.





    ΑπάντησηΔιαγραφή