Σάββατο 3 Μαΐου 2014

ΔΥΟ ΘΡΥΛΟΙ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ.ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ!

Το κοινό σημείο τους ήταν το αρχοντικό στιλ στο σουτ. Οι πιο χαρισματικοί σουτέρ του ελληνικού μπάσκετ, ο Απόστολος Κόντος και ο Χάρης Παπαγεωργίου, ετοιμάζονται τώρα να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και στην αυτοδιοίκηση.
Δύσκολο το έργο και των δύο, αλλά τόσα χρόνια στα γήπεδα έμαθαν να είναι πρωταγωνιστές και να κάνουν πρωταθλητισμό με τις ομάδες τους. Ο Χάρης με τη φανέλα του Άρη και ο Απόστολος με τη φανέλα του Ιωνικού Ν.Φ, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ. Κορυφαίοι σκόρερ των ομάδων του, αλλά και της Εθνικής ομάδας, σε μία εποχή μάλιστα που δεν πρόλαβαν το τρίποντο. Γιατί στην περίπτωση αυτή, θα είχαν δημιουργήσει ακατάρριπτα ρεκόρ.
Ο Χάρης Παπαγεωργίου διεκδικεί τη δημαρχία της Θεσσαλονίκης και ο Απόστολος Κόντος το Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας. Γνωστοί και αγαπητοί στους φιλάθλους, πήραν την απόφαση να ασχοληθούν με τα κοινά της πόλης τους επειδή πιστεύουν ότι έχουν να προσφέρουν και από ένα διαφορετικό μετερίζι. Πολιτικοί δεν είναι ούτε πρόκειται να μιμηθούν και να καταφύγουν σε πρακτικές πολιτικών. Άλλωστε το ήθος και η ευπρέπειά τους στην αθλητική τους καριέρα, είναι αυτά που αναγνωρίζονται από τον κόσμο και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελαν να μετριάσουν την εικόνα που δημιούργησαν στις δεκαετίες του ’70 και του ’80 μέσα στα γήπεδα. Οι ευαισθησίες τους, αλλά και ο δημιουργικός εγωισμός που τους διακρίνει, είναι τα ατού τους σ’  αυτή την προσπάθεια.
«Θεσσαλονίκη ψηλά» είναι το σύνθημα του Χάρη και «Ζούμε μαζί, προχωράμε μαζί και θα νικήσουμε μαζί» είναι  το μήνυμα του Απόστολου προς τους συμπολίτες του.
 Θυμηθείτε το αξέχαστο φινάλε Παναθηναϊκού - ΤΣΣΚΑ με τις δύο βολές του Απόστολου Κόντου στην εκπνοή του αγώνα.
Δείτε το αφιέρωμα στον Χάρη Παπαγεωργίου και τι λέει ο Απόστολος Κόντος για τον μεγάλο του αντίπαλο
basketnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου