Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Η ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ DEBATE ΣΤΟN ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

ΤΟ DEBATE ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΟΠΟΙΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΑΣ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ. ΟΙ ΟΡΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ 
Πέντε υποψήφιοι δήμαρχοι δεν έχουν απαντήσει στις συνεχείς  προσκλήσεις μας για τη διεξαγωγή debate στο δήμο Παπάγου-Χολαργού.
Σήμερα θα κάνουμε την τελική προσπάθεια να πάρουμε το "Ναι" και να πραγματοποιηθεί με τις καλύτερες προϋποθέσεις το debate το οποίο θέλει να παρακολουθήσει η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων-δημοτών. Μας τηλεφωνούν και μας ζητούν να επιμείνουμε στη διεξαγωγή του.  
Σήμερα λοιπόν  θα επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά με τους υποψηφίους δημάρχους που δεν απάντησαν στο ερώτημά μας και θα ζητήσουμε την συμμετοχή τους ή σε διαφορετική περίπτωση να εξηγήσουν στους δημότες τους λόγους για τους οποίους δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν. 
Πρόθεσή μας είναι να γίνει το debate σε κάθε περίπτωση ακόμη και αν απουσιάζουν κάποιοι υποψήφιοι. Η απουσία θα γίνει με δική τους ευθύνη, θα βαρύνει τους ίδιους και όχι εμάς που προσπαθούμε πεισματικά για τη διεξαγωγή του debate.


ΟΙ ΟΡΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Εφόσον συμμετάσχουν και οι 9 υποψήφιοι Δήμαρχοι στο debate, αυτό θα είναι διάρκειας 90 λεπτών. Ο κάθε υποψήφιος δήμαρχος θα έχει δικαίωμα να κάνει 3 ερωτήσεις στους αντιπάλους του. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορέσει να κάνει ερωτήσεις σε όλους τους συνυποψυφίους του. Από τους 8 θα επιλέξει τους τρεις και θα κάνει τις ερωτήσεις του. Θα γίνουν δηλαδή 27 ερωτήσεις από τους ίδιους τους υποψηφίους δημάρχους προς τους αντιπάλους της επιλογής τους. (Θα υπάρξει προσυνεννόηση ώστε οι παρευρεθέντες να δεχθούν περίπου τον ίδιο αριθμό ερωτήσεων και όχι ο ένας να δεχτεί για παράδειγμα 15 ερωτήσεις και ο άλλος μόνον 3). 
Από το κοινό θα γίνουν μόνον τρεις ερωτήσεις. Οι απαντήσεις θα είναι χρονικά περιορισμένες (περίπου 2.30' λεπτά). Με τη διαδικασία αυτή θα συμπληρωθεί μιάμισι ώρα debate (ίσως λίγο παραπάνω).  
Η δική μας πρόταση είναι το debate να διεξαχθεί ή την Κυριακή 10 Μαϊου ή την Τετάρτη 13 Μαϊου στο Αμφιθέατρο Χολαργού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου