Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

"Η ΚΛΑΠΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕ ΑΠΟ ΧΑΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΧΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΟΛΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ"! ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΓΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΚΕΥΩΡΙΑ!

Νέες καταγγελίες από τον Ηλία Κασιδιάρη κατά τη διαδικασία συζήτησης επί του αιτήματος της Δικαιοσύνης για άρση ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής οι οποίοι κατηγορούνται για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης. Ο κ. Κασιδιάρης διάβασε επιστολή από δικαστικό του οποίου όμως τα στοιχεία δεν αποκάλυψε, σύμφωνα με την οποία η κα Ιωάννα Κλάπα, δέκα ημέρες πριν από τον ορισμό της ως ανακρίτριας στην υπόθεση από το Συμβούλιο Εφετών "χοροπηδούσε  από χαρά και φώναζε" όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Κασιδιάρης  ότι "Ο Αθανασίου θα μου δώσει την υπόθεση της Χρυσής Αυγής και τους χώσω όλους μέσα"
Ο βουλευτής της ΧΑ υποστήριξε επίσης ότι ανέτρεξε στα πρακτικά του Συμβουλίου Εφετών για να διαπιστώσει πώς διορίστηκε η κα Κλάπα και είδε ότι ο εισηγητής κ. Φιοράκης είπε ότι θα επιλεγούν δύο και δεν θα δοθεί εξήγηση για ποιον λόγο δεν προτείνονται οι υπόλοιποι
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής μάλιστα κατέθεσε την επιστολή στα πρακτικά έχοντας σβήσει τα στοιχεία του δικαστή. Από εκεί και πέρα όλοι κατηγορούμενοι δήλωσαν αθώοι κάνοντας λόγο για πολιτική δίωξη. και για κυβερνητική παρέμβαση στη Δικαιοσύνη. Η ψηφοφορία έχει αρχίσει και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί το αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου