Τρίτη 6 Μαΐου 2014

"Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΠΟΣΤΟΜΩΣΕ ΤΟΝ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ"! ΑΘΩΟΣ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ ΣΥΡΟΥ!

Αθωώθηκε ο Σταμάτης Άγας στη χθεσινή δίκη στο Πλημμελειοδικείο Σύρου, κατηγορούμενος για ένα τηλεφώνημα που έκανε στην γραμματεία του υπουργού Σίμου Κεδίκογλου. Ο Σύλλογος των Ομολογιούχων, με αφορμή την απόφαση εξέδωσε το παρακάτω δελτίο τύπου: 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
5 Μαϊου  2014

 ΘΕΜΑ:  Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΥ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ
Ο σύλλογος φυσικών προσώπων ομολογιούχων Ελληνικού δημοσίου συγχαίρει την Ελληνική δικαιοσύνη που από το νησί της Σύρου έδωσε αποστομωτική απάντηση στις μεθοδεύσεις του κου Σίμου Κεδίκογλου και της κυβέρνησης σε βάρος των ομολογιούχων.
Σήμερα 5 Μαϊου 2014 το δικαστήριο από την Ερμούπολη της Σύρου αθώωσε τον συντονιστή των ομολογιούχων Νομού Κυκλάδων και Νοτίου Αιγαίου κο Άγα Σταμάτη και έβαλε τέλος στα σενάρια της κυβέρνησης για «φίμωση» 200.000 Ελλήνων που περιλαμβάνονται στον οικογενειακό ιστό των 15.000 και πλέον οικογενειών των ομολογιούχων.
Στο πρόσωπο του κου Άγα Σταμάτη δικαζόταν και οι 15.000 οικογένειες των ομολογιούχων που θα εξακολουθούν να φωνάζουν χωρίς φόβο μέχρι να βρούνε το δίκιο τους.
Η κυβερνητική πρακτική για εκφοβισμό των ομολογιούχων έπεσε στο κενό, μαζί με τις «προεκλογικές εξαγγελίες» προς τους ομολογιούχους του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρου της κυβέρνησης κου Βενιζέλου στην  εκπομπή του MEGA Σαββατοκύριακο στις 4 Μαϊου.
Οι ομολογιούχοι «μαθημένοι» πλέον σε τέτοιου είδους προεκλογικές τακτικές, όπως αυτή της τελευταίας  συνέντευξης του κου Βενιζέλου,  συνεχίζουν απτόητοι των αγώνα τους μέχρι την τελική δικαίωση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου