Τρίτη 6 Μαΐου 2014

ΟΡΓΩΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ Ο ΧΑΡΗΣ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΔΣ ΤΕΝΝΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ

Εντός των στόχων της Εξυπνης Εξειδίκευσης ο Ομιλος Αντισφαίρισης Παπάγου
 Τον Αθλητικό Ομιλο Αντισφαίρισης  επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Παπάγου Χολαργού κ.  Χάρης Κουγιουμτζόπουλος όπου είχε την ευκαιρία να ενημερώσει το Δ.Σ. του Συλλόγου για τις 8 προτάσεις και ειδικά για την 8η πρόταση για το σωματειακό αθλητισμό.
Ο κ. Κουγιουμτζόπουλος ανέπτυξε στα μέλη του Δ.Σ. την ιδέα της Εξυπνης Εξειδίκευσης και την ένταξη μέσα στις δράσεις του δήμου, των σωματείων ως εταίρους, για την χρηματοδότησή τους και την διαχείριση των αθλητικών εγκαταστάσεων.
Ειδικά ο Αθλητικός Ομιλος Αντισφαίρισης  αναπτύσσει εδώ και πολύ καιρό το μοντέλο της αυτοδιαχείρισης προσφέροντας σε πάνω από 600 κατοίκους του δήμου μας την δυνατότητα της άθλησης σε ένα περιβάλλον άψογων αθλητικών υποδομών σε  μια οργανωμένη βάση.
Ο κ. Κουγιουμτζόπουλος ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ. ότι αυτό είναι το μοντέλο ανάπτυξης του μαζικού αθλητισμού του μέλλοντος, τα ίδια τα σωματεία, μαζί με Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις που θα φτιάξουν από κοινού με το δήμο, να δημιουργήσουν πρότυπα διαχείρισης των αθλητικών εγκαταστάσεων.  Εντάσσοντας δε το μοντέλο αυτό στις δράσεις της Εξυπνης Εξειδίκευσης μπορούν τα σωματεία να χρηματοδοτηθούν έτσι ώστε και τις αθλητικές εγκαταστάσεις να διατηρούν σε πολύ υψηλό επίπεδο και να μειώσουν κατά πολύ τις συνδρομές των μελών με κοινωνικοοικονομικά κριτήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου