Τρίτη 6 Μαΐου 2014

ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΙΝΑ ΚΑΛΛΙΟΝΤΖΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΒΑΛΛΙΑΝΟΥ!

Λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή της κας Καλλιοντζή που αφορά στην αθωωτική απόφαση της Ζωζώς Βαλλιάνου. 
Διαβάστε τη και μετά ακολουθεί δικό μας σχόλιο:
"Σε ότι αφορά τη δίκη στις 4-5-2014 που αφορούσε την κα Βαλλιάνου στο Πλημμελιοδικείο Αθηνών, για την ακριβή πληροφόρηση των αναγνωστών σας γνωρίζουμε ότι η κα Βαλλιάνου κηρύχθηκε αθώα ΛΟΓΩ ΑΜΦΙΒΟΛΙΩΝ. Ο Εισαγγελέας της Έδρας ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΤΗΣ.  Σημειωτέον δεν παρέστη κανείς ως μάρτυρας υπεράσπισης της αντί αυτού προσκομίστηκε μία επιστολή του πρώην Δημάρχου Χολαργού. 
Το Σωματείο έπραξε αυτό που όφειλε θεσμικά να πράξει τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο. Η κατηγορουμένη απαλλάχθηκε λόγω αμφιβολιών αφού ο συνήγορος της επικαλέστηκε ότι είναι πολύ ηλικιωμένη και ασθενής. 
Να υπενθυμίσουμε για το Ιστορικό ότι η όλη διαδικασία της υπόθεσης κινήθηκε από ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση της Γενικής Συνέλευσης με κύριο στόχο να παραδοθούν στις επόμενες διοικήσεις τα αρχεία του Σωματείου πλήρη και διαφανή. 

Ντίνα Καλλιοντζή 
Πρόεδρος Κοινωνικού και Πνευματικού Κέντρου Χολαργού Αντιγόνη Ζουρούδη"

Σχόλιο "Ανεξάρτητου Παρατηρητή": Προσέξτε αντίληψη Προέδρου η οποία αντί να ζητήσει συγγνώμη για την ταλαιπωρία στην οποία  υπέβαλε την Ζωζώ Βαλλιάνου το ΔΣ στέλνει επιστολή με την οποία  απαξιώνει την αθωωτική απόφαση της πρώην Προέδρου του "Αντιγόνη Ζουρούδη". 
Η αθωτική, "λόγω αμφιβολιών", απόφαση της Βαλλιάνου,  για την κα Καλλιοντζή σημαίνει ότι μπορεί και να ήταν ένοχη αλλά το δικαστήριο δεν ήταν σίγουρο για την ενοχή της!!! Μάλιστα, η απαξίωση την οποία επιφυλάσσει κατά της κας Βαλλιάνου παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις όταν λέει ότι "απαλλάχθηκε λόγω αμφιβολιών επειδή  ο συνήγορος της επικαλέστηκε ότι είναι πολύ ηλικιωμένη και ασθενής"! Με άλλα λόγια, η κα Καλλιοντζή τονίζει ότι το δικαστήριο επέδειξε φιλάνθρωπα αισθήματα και λυπήθηκε την κα Βαλλιάνου, προκειμένου να την αθωώσει!!! Και η κα Καλλιοντζή συνεχίζει την απίστευτη επιχειρηματολογία της λέγοντας ότι ο αδέκαστος εισαγγελέας, πρότεινε ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΤΗΣ!!!

Η επιστολή της κας Καλλιοντζή αποτελεί ΝΤΡΟΠΗ! 
Η αθώωση λόγω αμφιβολιών δεν βαρύνει την κατηγορουμένη αλλά το ίδιο το ΔΣ και την Πρόεδρο του Ιδρύματος, που με ελλιππή και ατεκμηρίωτα στοιχεία έστειλαν στο εδώλιο του κατηγορουμένου τη Ζωζώ Βαλλιάνου. Διότι αν δεν καταλείπετο η παραμικρή αμφιβολία για την ενοχή της, το δικαστήριο θα την καταδίκαζε. 
Το "αθώα λόγω αμφιβολιών" σημαίνει ότι απέναντι στις κατηγορίες του ΔΣ του "Αντιγόνη Ζουρούδη"  προετάχθησαν τα αντεπιχειρήματα της κατηγορουμένης, με τα οποία εκρίθη ότι οι εναντίον της κατηγορίες της ήταν ανεπαρκείς και έωλες. 
Και αντί αυτές τις αμφιβολίες που διείδε το δικαστήριο να τις έβλεπε πρωτίστως το ΔΣ του ιδρύματος και να μην τύλιγε σε μια κόλλα χαρτί την Ζωζώ Βαλλιάνου, την κάθισε στο σκαμνί με ...τρύπιες κατηγορίες. Και σήμερα η κα Καλλιοντζή βγαίνει και από πάνω χρησιμοποιώντας το "αθώωση λόγω αμφιβολιών" ως επιχείρημα εναντίον της Ζωζώς Βαλλιάνου!!! 
ΝΤΡΟΠΗ και πάλι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου