Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

OI TΕΛΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ DEBATE ΣΕ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟ!

Ο χρόνος πιέζει. Οι έντυπες τοπικές εφημερίδες βρίσκονται στο στάδιο της τελικής επεξεργασίας πριν την εκτύπωση, με συνέπεια να έχει πάει λίγο πίσω το θέμα του περίφημο debate στον Παπάγου-Χολαργό. 
Οι υποψήφιοι δήμαρχοι έχουν αποδεχτεί την πρόσκληση και οι όποιες επιφυλάξεις διετύπωσε η κα Πολυκαλά αίρονται από τη στιγμή που οι ερωτήσεις θα τεθούν από τους δημοσιογράφους. 

Το βράδυ θα γίνουν οι τελικές συνεννοήσεις ανάμεσα στους υπάρχοντες τοπικούς εκδότες-δημοσιογράφους (εννοείται ότι αποκλείονται οι Χάρης Κουγιουμτζόπουλος, Δημήτρης Οικονόμου και Χρύσα Παρίση οι οποίοι συμμετέχουν στις εκλογές ως υποψήφιοι). Οι Δεληγιάννης, Καραμανέας και Βραχιολίδης θα θέσουν το διάγραμμα της διεξαγωγής του debate ελπίζοντας ότι αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί  την Κυριακή το βράδυ ή μέσα στην επόμενη εβδομάδα, εφόσον  βρεθεί η χρυσή τομή αναφορικά με τη μέρα και ώρα (μια και προγραμματίζονται οι τελικές ομιλίες των παρατάξεων). 

Επειδή πάντως μέχρι και την παραμονή των εκλογών επιτρέπονται (πλέον) οι δημοσκοπήσεις δεν θα ήταν καθόλου άσχημη ιδέα ακόμη και την παραμονή των εκλογών να διεξαχθεί το debate. Θα αποτελούσε γιορτή της δημοκρατίας και γιορτή για τον Παπάγου-Χολαργό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου