Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΓΩΓΩΣ ΜΠΡΕΜΠΟΥ-ΑΚΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ!

Πριν από 3,5 χρόνια μας εμπιστευτήκατε για να σας εκπροσωπήσουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας. Παρότι ο συνδυασμός «Συμπολιτεία Παπάγου-Χολαργού» με επικεφαλής τον Πάνο Δεμερτζή δεν κατάφερε να εκλεγεί στην διοίκηση του Δήμου, η παρουσία μας στο Δημοτικό Συμβούλιο προστάτεψε τις αξίες και τα ιδανικά του Προοδευτικού Κόσμου της περιοχής μας. 

Αυτά τα 3,5 χρόνια δώσαμε μεγάλες μάχες, για την αξιοποίηση των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων και την άντληση πόρων, για μια κοινωνική πολιτική και κοινωνικές δομές με κοινωνικοοικονομικά κριτήρια, για τον εξορθολογισμό των υπηρεσιών του Δήμου μέσω της τεχνολογίας και του διαδικτύου, για την δημιουργία προσπελάσιμων πεζοδρομίων, για την στήριξη των νέων φοιτητών και ανέργων για επιπλέον επιμόρφωση (πρόγραμμα Δια βίου μάθηση) και έναρξη επαγγελματικής δραστηριότητας (κυψέλες επιχειρηματικότητας), για την ουσιαστική ενοποίηση των δύο π. Δήμων, αλλά και συνολικά για την αξιοποίηση των πραγματικών δυνατοτήτων του νέου ενιαίου Δήμου. 
Αυτά τα 3,5 χρόνια δώσαμε μάχες και σε αξιακό επίπεδο, συγκρουστήκαμε με συντηρητικές αντιλήψεις στο δημοτικό συμβούλιο (όπως την μη αναγνώριση του εμφυλίου πολέμου από το σύνολο της Διοίκησης Ξύδη-Αποστολόπουλος-Δασκαλόπουλος) αλλά και σε ενδοπαραταξιακό επίπεδο, όταν κάποιοι έχοντας παλαιοκομματικές νοοτροπίες και προσωπικές στρατηγικές λειτουργούσαν εναντίον του κοινωνικού συμφέροντος και της κοινωνικής συμμετοχής.

Σήμερα, συνεχίζουμε τη φλόγα που άναψε με το τεράστιο έργο του και τις υποδομές που θεμελίωσε στο Δήμο μας ο π. Δήμαρχος Χολαργού Χαράλαμπος Σκούρτης και τις μάχες που έδωσε ο Πάνος Δεμερτζής απέναντι σε συντηρητικές νοοτροπίες.

Σήμερα, συνεχίζουμε την ίδια πορεία, μαζί με τον Προοδευτικό κόσμο του Παπάγου-Χολαργού, έτοιμοι για δράση και εφαρμογή συγκεκριμένου προοδευτικού πλάνου ανάπτυξης για το Δήμο, απαλλαγμένοι πια από τα βαρίδια και του παλαιού πολιτικού συστήματος που αναχώρησαν για άλλα (συντηρητικά) ψηφοδέλτια κάνοντας προσωπικές επιλογές με μη πολιτικά κριτηρία. 
Σήμερα, συνεχίζουμε, με τις 8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ και τον Χάρη Κουγιουμτζόπουλο, για την εφαρμογή του μοναδικού συγκεκριμένου και ολοκληρωμένου προοδευτικού επιχειρησιακού προγράμματος που έχει καταρτιστεί. 
Η συνεχεία της προοδευτικής παράταξης του π. Δημάρχου Χολαργού Χαράλαμπου Σκούρτη και της “Συμπολιτείας Παπάγου-Χολαργού” του Πάνου Δεμερτζή, δεν θα μπορούσε να είναι σε συντηρητικά ψηφοδέλτια ή σε ψηφοδέλτια κομματικών στελεχών της Δεξιάς. 

Επιπλέον βασικό στόχο για εμάς είναι η αλλαγή του πολιτικού προσωπικού του Δήμου για αυτό στο συνδυασμό μας συμμετέχουν νέοι άνθρωποι -όχι μόνο ηλικιακά αλλά και νέοι στη νοοτροπία. Συμμετέχουμε για να τελειώσουμε μια για πάντα με τις νοσηρές αντιλήψεις όλων όσων διοίκησαν το Δήμο μας τα τελευταία χρόνια.

 Σε αυτή τη μάχη δηλώνουμε "παρών" στην πρώτη γραμμή, θέτοντας ξανά υποψηφιότητα ως Δημοτικοί Σύμβουλοι Παπάγου-Χολαργού. 

Για την αλλαγή της νοοτροπίας και την καθημερινότητας στην πόλη μας δεν αρκεί απλά να λέμε ότι έχουμε νέες ιδέες και αντιλήψεις αλλά να το αποδεικνύουμε στην πράξη. 

Για αυτό δείτε τις 8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ που καταθέτουμε στο www.8prtoaseis.gr μάθετε τι πραγματικά συμβαίνει στο Δήμο μας, και στηρίξτε την συλλογική μας προσπάθεια για αλλαγή της καθημερινότητας μας, την αλλαγή του πολιτικού προσωπικού του Δήμου μέσα από την εφαρμογή του μοναδικού συγκεκριμένου ολοκληρωμένου επιχειρησιακού προγράμματος για τη γειτονιά μας, ώστε η 1η Σεπτεμβρίου να είναι μία καλύτερη μέρα για το Δήμο μας και όχι μία από τα ίδια.

Γωγώ Μπρέμπου                                                       Άκης Παπαγεωργίου
Δημοτική Σύμβουλος                                              Δημοτικός Σύμβουλος
Παπάγου-Χολαργού                                                 Παπάγου-Χολαργού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου