Τρίτη 6 Μαΐου 2014

ΕΞΑΡΘΡΩΘΗΚΕ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

Εξαρθρώθηκε  η εγκληματική οργάνωση γνωστή ως «Ροζ Πανθηρες» που ενέχεται σε σωρεία ληστειών και διαρρήξεων σε κοσμηματοπωλεία καθώς και κλοπές αυτοκινήτων σε διάφορες περιοχές μεταξύ άλλων και σε μία πρωτοφανή ληστεία που έγινε στο εμπορικό κέντρο Χολαργού προ διετίας.
Συγκεκριμένα, στις 20 Νοεμβρίου του 2012, οι «Ροζ Πάνθηρες» χρησιμοποιώντας όχημα που είχαν κλέψει τέσσερις ημέρες πριν από το Χαλάνδρι, είχαν μεταβεί στο εμπορικό κέντρο Χολαργού μπαίνοντας με αυτό στο εσωτερικό του. Στη συνέχεια, ένας από τους δράστες είχε ακινητοποιήσει τον υπάλληλο φύλαξης του εμπορικού κέντρου με απειλή όπλου και τον είχε εξουδετερώσει χρησιμοποιώντας σπρέι πιπεριού. Οι υπόλοιποι δράστες είχαν προσκρούσει με το όχημα στη τζαμαρία κοσμηματοπωλείου αφαιρώντας από τις προθήκες κοσμήματα αξίας 50.000 ευρώ.
Σύμφωνα με τις δηλώσεις που έκανε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας στις 2 Μαΐου, για την εμπλοκή τους στην εγκληματική οργάνωση συνελήφθησαν στις 28 Απριλίου μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση τρία άτομα, υπήκοοι χωρών της πρώην Γιουγκοσλαβίας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, ληστείες και φθορές ξένης ιδιοκτησίας κατ’ επάγγελμα, εξακολούθηση και κατά συναυτουργία καθώς και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. 
Τα κατασχεθέντα πειστήρια φυλάσσονται στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, προκειμένου να επιδειχθούν και αποδοθούν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των υπολοίπων μελών της εγκληματικής οργάνωσης συνεχίζονται. 
Τέλος, σύμφωνα με τις δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου της Αστυνομίας, όσοι πολίτες έχουν πέσει θύματα κλοπών ή ληστειών και στην περιοχή μας παρακαλούνται να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα 210-6476541, 210-6476201 και 210-6476202 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για τυχόν αναγνώριση αφαιρεθέντων ειδών τους. 
Δείτε ΕΔΩ ολόκληρη την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας.
myxolargos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου