Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

"ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΡΙΖΩ ΓΙΑΝΝΗ ΚΕΧΡΗ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ"











 Γράφει ο

 Νίκος Γ. Κακανάτσας
 Υπαστυνόμος Ε.Σ.
 Μέλος Δ.Σ. Συλλόγου Τριτέκνων Περιφέρειας Νομού Αττικής και Οργανισμού ''ΘΕΟΦΙΛΟΣ'' ''Στήριξη στην Πολύτεκνη Οικογένεια''
 Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
 ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ
 με την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Από το 2007 που αποστρατεύτηκα από την Ελληνική Αστυνομία ασχολήθηκα ενεργά και απόλυτα εθελοντικά με το Μέγιστο πρόβλημα της Πατρίδας μας, το ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ και γενικά με την υπογεννητικότητα.
  Η ενασχόληση μου αυτή είχε ως αποτέλεσμα μετά από Εκλογές να συμμετέχω στο Διοικητικό Συμβούλιο του μεγαλύτερου Συλλόγου Τριτέκνων της ΑΤΤΙΚΗΣ και του Oργανισμού ''ΘΕΟΦΙΛΟΣ'' (Στήριξη στην Πολύτεκνη Οικογένεια).
   Η επαφή μου με πολύτεκνες-τρίτεκνες οικογένειες οι οποίες αντιμετωπίζουν λόγω της άσχημης συγκυρίας οικονομικά προβλήματα με έφερε κοντά σε 2 γιατρούς, τον ΓΙΑΝΝΗ ΚΕΧΡΗ και τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΝΟΜΙΚΟ, αμφότεροι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου μας.
    Χωρίς δεύτερη σκέψη αμφότεροι προσέφεραν υπηρεσίες Υγείας σε συνανθρώπους μας, οι οποίοι είχαν άμεση ανάγκη, όταν τους ενημέρωνα. Η ανταπόκριση τους ήταν κάτι πρωτόγνωρο για εμένα. Τα δεκάδες ''ευχαριστώ'' που άκουσα και ακούω - σαν ενδιάμεσος συνδετικός κρίκος- είναι κάτι απόλυτα συγκινητικό.
    Καλή η ''καθαριότητα'' αλλά κατά την ταπεινή μου γνώμη ΠΡΟΕΧΕΙ και έχει ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ η φροντίδα στον έχοντα ανάγκη Δημότη είτε είναι Αμεα είτε Οικονομικά Αδύναμος. ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!
  Όταν δημιουργήθηκε η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ από τους πρώτους δήλωσα ΠΑΡΩΝ γιατί πιστεύω ότι με την επιτυχία του ΓΙΑΝΝΗ ΚΕΧΡΗ και του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ο Δήμος μας θα βρει την Υγεια Του.
   Η συμμετοχή απόλυτα Αξιόλογων Ατόμων στον Συνδιασμό της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ με έκανε απόλυτα αισιόδοξο για το ΑΥΡΙΟ του ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.

                                     ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ
                                   Σας ευχαριστώ που
                                   διαβάσατε τις ''Σκέψεις'' μου! Ν.Γ. ΚΑΚΑΝΑΤΣΑΣ


                                               
        Υ.Γ.  Θα ήθελα δε να σας γνωστοποιήσω την ΔΕΣΜΕΥΣΗ του ΓΙΑΝΝΗ ΚΕΧΡΗ ότι από 1/9/2014 θα λειτουργεί ΓΡΑΦΕΙΟ εντός του πρώην Δημαρχείου ΠΑΠΑΓΟΥ (στο κέντρο της Πόλης μας, στην Καρδιά του ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ, στην Αναστάσεως) για εξυπηρέτηση  Αμεα,  Τριτέκνων, Πολυτέκνων, μονογονεϊκών οικογενειών-οικονομικά αδύναμων.
           Στελέχωση γραφείου χωρίς κόστος  με υπάρχοντες ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ οι οποίοι στηρίΖΟΥΝ την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου