Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΩΣΤΑ ΤΙΓΚΑ: "ΜΙΑ ΑΠΛΗ, ΖΕΣΤΗ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΧΕΣΗ"

Μια απλή, ζεστή, καθημερινή σχέση
του
Αλικιώτη Μιχάλη-Κάρολου
Eπιχείρηματίας παροχής τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών
Υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου
με την «Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση»

Γνωριστήκαμε, με τους περισσότερους από εσάς, αγαπητοί φίλοι και συνδημότες, κυρίως την τελευταία εξαετία, μέσα από την επαγγελματική μου δραστηριότητα. Μας δόθηκε η ευκαιρία, στα λίγα ελεύθερα λεπτά του καθενός, να μιλήσουμε για την πόλη μας, για την ζωή μας σε αυτήν, για τα προβλήματα, τις απαιτήσεις, αλλά και τις υποχρεώσεις μας σαν δημότες ενός πολύ όμορφου και ιστορικού δήμου.
Σ’ αυτό το διάστημα, πολλά άλλαξαν. Για τον δήμο μας, την πόλη μας, αλλά και την χώρα μας, τις ζωές μας. Φτάσαμε σε μια κρίσιμη καμπή, αντιληφθήκαμε ότι κάποια πράγματα αλλάζουν ριζικά, βαθιά. Νιώσαμε ότι, παρά την θέλησή μας, βυθιζόμαστε σε σκοτεινά τοπία, βαδίζουμε σε ανεξερεύνητα μονοπάτια.
Εδώ, σε αυτό το σημείο, συνειδητοποίησα ότι δεν μπορώ, και δεν επιθυμώ να παραμείνω αμέτοχος. Δεν έχω το περιθώριο να αδρανήσω. Αποφάσισα ότι θέλω να ενώσω τη δική μου φωνή και προσπάθεια, με αυτές που αγωνιούν για το τι θα συμβεί αύριο, σε τι πόλη θα μεγαλώσουν τα παιδιά μας, θα γεράσουν οι γονείς μας, θα αποκτήσουν γνώση και θα αναπτύξουν το πνεύμα τους οι νέοι, θα ανθίσουν οι επιχειρήσεις μας.
Και στην απόφασή μου αυτή, στο πρόσωπο του Κώστα - Πολυχρόνη Τίγκα, βρήκα τον άνθρωπο που μπορώ να εμπιστευθώ για τις αποφάσεις που θα πάρει, έτσι όπως αυτός εμπιστεύθηκε εμένα και άλλα νέα, άφθαρτα πρόσωπα για να συνεργασθεί.
Είδα τον άνθρωπο που πέρα από κάθε κομματική σκοπιμότητα, βάζει το συμφέρον του κάθε πολίτη, ανεξαρτήτως ηλικίας, μορφωτικού επιπέδου, κοινωνικής θέσης, χρώματος, φυλής.
Διάβασα, πίσω από τα μηνύματά του, το ενδιαφέρον για να γίνει ο δήμος Χολαργού Παπάγου, ένας δήμος πρότυπο. Ένας δήμος φτιαγμένος για τον άνθρωπο. Για τον πολίτη.
Είδα τον σεβασμό του προς το περιβάλλον που μας παραδόθηκε αιώνες πριν αμόλυντο, για το οποίο αδιαφορήσαμε και το τραυματίσαμε σχεδόν ανεπανόρθωτα. Είδα το σεβασμό του για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, και το πώς σχεδιάζει στο να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής τους και της περίθαλψής τους στον βαθμό που τους αξίζει. Είδα το ενδιαφέρον του για την νέα γενιά, από τα πρώτα, βρεφικά τους χρόνια μέχρι τα μετεφηβικά. Βλέπω καθημερινά την αγωνία του για τον δήμο μας, την ανησυχία του για το τι ακόμη μπορεί να προσθέσει και να υλοποιήσει, ώστε να κάνει τον Χολαργό, τον Παπάγο, ένα σύγχρονο, υγιή, πρωτοπόρο δήμο, βασιζόμενος σε ενεργούς και πρόθυμους συνεργάτες, παλαιούς και έμπειρους, νέους και πρωτοπόρους, καθαρούς, πάντα με απόλυτη διαφάνεια και σταθερότητα.

Είδα όλα αυτά, και αποφάσισα πως το όραμά μου ταυτίζεται  με το δικό του, πως συμπορευόμενος με τον Κώστα-Πολυχρόνη Τίγκα μπορώ να σας κοιτάζω άφοβα στα μάτια, και αποφάσισα να προσθέσω στην δική του φωνή και την δική μου φωνή, τις δικές μου δυνάμεις, τις πράξεις μου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου