Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ! ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΔΕΝΔΡΟ!!!

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΣΑΜΑΡΑΣ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ! 
Τραγικό τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 57χρονος την ημέρα που συμπίπτει με την ημέρα θανάτου του πατέρα του.
Πρόκειται για έναν κάτοικο δήμου Θερμαϊκού, ο οποίος, τον τελευταίο καιρό, βρισκόταν σε άθλια οικονομική κατάσταση. Χθες το απόγευμα, η γυναίκα του τον εντόπισε απαγχονισμένο σε ένα δασύλλιο, στην περιοχή της Σωζόπολης. Ο αυτόχειρας ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη στη Χαλκιδική με λεωφορείο των ΚΤΕΛ, προκειμένου να απομονωθεί στο εξοχικό σπίτι της οικογένειας. Τελικά, αυτοκτόνησε.
Με πόνο ψυχής η σύζυγος του 57χρονου μίλησε στο thestival.gr για τα αίτια που οδήγησαν τον άντρα της στο απονενοημένο διάβημα. Από το «κούρεμα» των ομολόγων και μετά, ο άτυχος άντρας είχε βυθιστεί σε κατάθλιψη. Είχε δώσει αρκετές φορές δείγματα πως θέλει να βάλει τέρμα στη ζωή του.
«Δεν πίστευα ότι ο άντρας μου θα μπορούσε να κάνει αυτό το πράγμα... Το έλεγε, το διακωμωδούσε, αλλά δεν πίστευα ότι θα το κάνει», δήλωσε η γυναίκα του αυτόχειρα.
«Άμα είχα κάνει κάτι νωρίτερα, ίσως το προλάβαινα, αλλά και πάλι θα το 'κανε. Είχε φτάσει στο σημείο να λέει ότι είμαστε έτοιμοι να βάλουμε μία πέτρα στο λαιμό μας και να φουντάρουμε», αποκάλυψε η σύζυγος του αυτόχειρα. «Πίστευα ότι αυτά δεν με αγγίζουν, δεν ήθελα να κατηγορήσω αυτούς τους ανθρώπους σαν δειλούς, γιατί μπορούσα να καταλάβω ότι κάποιος μπορεί να φτάσει σε αυτό σημείο να θολώνει».
Ποιοι έβαλαν τις υπογραφές τους για να κλαπούν τα λεφτά του κοσμάκη; Ποιοι λοιπόν οδήγησαν σε αυτοκτονία ακόμη έναν ομολογιούχο; 
Aυτός ήταν ο 17ος ομολογιούχος που έχει αυτοκτονήσει μέχρι σήμερα από την ημέρα της κλοπής των αποταμιεύσεών τους! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου