Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ: ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΒΙΑΖΟΥΝ 2 ΧΡΙΣΤΙΑΝΕΣ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ!!!

Όσοι θεωρούν ακόμα τρελά τα σενάρια περί «θρησκευτικού πολέμου» και καθαρών πλέον διώξεων εναντίον όλων των χριστιανών από το Ισλάμ, ας δουν αυτό το βίντεο.
«Χριστιανές… Χριστιανές» λένε οι κραυγές που ακούγονται από τον φρενήρη όχλο των «Allahu Akbar», την ώρα που μια συμμορία από άγριους μουσουλμάνους βιάζει δύο χριστιανές γυναίκες μέρα μεσημέρι στους δρόμους του Καΐρου. Το ίδιο είχε συμβεί και πριν μερικά χρόνια με τη γνωστή πολεμική ανταποκρίτρια του CBS, Lara Logan, όταν τη βίασαν 300 Αιγύπτιοι, κατά τη διάρκεια κάλυψης από την ίδια του ρεπορτάζ της εξέγερσης στην Αίγυπτο.
Οι υπόλοιποι Χριστιανοί εκείνη την ώρα προσπάθησαν να διαμαρτυρηθούν, αλλά περικυκλώθηκαν από ένα πολυπληθή και ανεξέλεγκτο μουσουλμανικό όχλο, ο οποίος τους ανάγκασε να καταφύγουν σε ένα καθεδρικό ναό. Τότε, ο όχλος των μουσουλμάνων, εκτός εαυτού, άρχισε να εκσφενδονίζει βόμβες μολότοφ στους στριμωγμένους μέσα στο ναό Χριστιανούς, με απερίγραπτες σκηνές αλλοφροσύνης να διαδραματίζονται.
Το Ισλάμ, άλλωστε, δίνει το δικαίωμα σε όλους τους μουσουλμάνους «να σκοτώσουν και να βιάσουν κάθε μη μουσουλμάνο». Μπορούν να βιάσουν μικρά κορίτσια και γυναίκες, να σφάξουν αθώους ανθρώπους, να κάψουν παιδιά ζωντανά και να σφαγιάσουν εκατομμύρια χριστιανών στο όνομα της «ειρηνικής» θρησκείας τους. Και αυτό γιατί ο Αλλάχ τους «είναι πολύ ανελέητος με τους “απίστους”».
Για την ιστορία, οι δράστες τέτοιων υπάνθρωπων ενεργειών δεν αισθάνονται καμία απολύτως τύψη! Αντιθέτως, σύμφωνα με τη θρησκεία τους, θα πρέπει να νιώθουν πολύ υπερήφανοι, επειδή έγιναν καλύτεροι μουσουλμάνοι και πιο άξιοι του Αλλάχ. Βλέπετε, ο παράδεισος του Ισλάμ, με αυτές τις αποτρόπαιες σφαγές, έρχεται ένα βήμα ακόμα πιο κοντά τους, με πολλές Ουρί (ομαδικό σεξ) , άφθονο φαΐ και ποτάμια κρασιών.
Και επειδή πλέον ψηφίστηκε και το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, να τονίσουμε ότι δεν πρόκειται για κάποιου είδους «ρατσιστική προβοκάτσια», αλλά για μια ζοφερή καθημερινή πραγματικότητα που βιώνουν οι χριστιανικές μειονότητες παντού στον ισλαμικό κόσμο και δυστυχώς κανείς δεν φαίνεται να νοιάζεται πραγματικά και να κάνει κάτι γι’ αυτό…
Δείτε το βίντεο:
pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου