Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟ!

Σχόλιο Α.Π. Μιλάμε για προδότη μέχρι το μεδούλι! Τέτοιον που δεν γέννησε ξανά η χώρα. Βάζοντας τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ χρίς την επίλυση της ονομασίας, σημαίνει ότι ουσιαστικά παραδίδει το θέμα της ονομασίας στο ΝΑΤΟ, δηλαδή η πίεση θα είναι τέτοια που μπορεί να τεθεί και θέμα αποχώρησησης της Ελλάδας αν δεν αποδεχτεί την ονομασία "Μακεδονί" στα Σκόπια! Ο προδότης Σαμαράς έγραψε στα παλιά του παπούτσια την παρακαταθήκη που άφησε ο Καραμανλής με το "όχι" που είχε πει στο Βουκουρέστι και το βέτο που έβαλε στα Σκόπια για την ένταξή τους. 

Ραγδαίες εξελίξεις στα εθνικά θέματα φαίνεται ότι κρύβονται πίσω από την έκτακτη συνάντηση Παπούλια – Σαμαρά.
Παρά το πέπλο μυστηρίου και τις τεχνητές διαρροές που παραπληροφορούν όλα δείχνουν ότι ο Πρωθυπουργός θέλησε να ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για το «Μακεδονικό»και τις προαλειφόμενες εξελίξεις στο Κυπριακό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ, που θα διεξαχθεί αύριο και μεθαύριο, θα καταρρεύσει από τον (άλλοτε «μακεδονομάχο») Α.Σαμαρά η γραμμή του Βουκουρεστίου, που είχε εκπονήσει η κυβέρνηση Καραμανλή όταν προέβαλε βέτο.

Λέγεται ότι η ΠΓΔΜ θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ, χωρίς να λυθεί πρώτα το θέμα της ονομασίας!


Ως πρόφαση για την ένταξη θα είναι ο ισλαμικός κίνδυνος και η προσπάθεια να μην επεκταθεί στα Βαλκάνια.

Το αίτημα έχει τεθεί από την Γερμανία, η οποία πρόσφατα έκανε και τη σύνοδο των Δυτικών Βαλκανίων – και ως γνωστόν ο Α. Σαμαράς δεν χαλά χατίρι στη Μέρκελ. Αντίθετα οι ΗΠΑ δεν δείχνουν στην παρούσα φάση να «σπρώχνουν» το θέμα.

hellasforce.com

1 σχόλιο:

  1. Με το ξεπούλημα του ονόματος "Μακεδονία" στους Σκοπιανούς αποδυκνύει ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν είναι ελληνικής καταγωγής αλλά εβραιοχατζαρικής καταγωγής. Και του αφιερώνω αυτό μιας που όλοι στην γαλαζοπράσινη εταιρεία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΕ είναι αντιρατσιστές:

    ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ 700 ΕΥΡΩ ΜΕ ΜΟΛΙΣ 30 ΕΝΣΗΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή