Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

ΦΙΓΟΥΡΙΝΙ Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ, ΒΙΚΥ ΝΙΚΑΚΗ. ΔΕΙΤΕ...


Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Βίκυ Νικάκη φάνηκε από την ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής Παπάγου-Χολαργού ότι έχει πετύχει σημαντική αλλαγή στο look της. Προς το καλύτερο βέβαια. Απαστράπτουσα, μέσα σε ένα κατακόκκινο φόρεμα, η Βίκυ Νικάκη τράβηξε τα βλέμματα όλων! 
Προφανώς, σε αυτό βοήθησαν και οι αδερφές της, Τζωρτζίνα και Κατερίνα, για τις οποίες  έχουμε γράψει και στο παρελθόν το πόσο εντυπωσιακές είναι (κάτω φωτό). Παρούσες δε στην ορκωμοσία ήταν και οι αδερφές της Βίκυς Νικάκη. 
Ε, λοιπόν, η Βίκυ εντυπωσιακή όσο ποτέ, με το χαμόγελο στα χείλη και με θετική αύρα, ορκίστηκε δημοτική Σύμβουλος και μετά από λίγες μέρες ανέλαβε επισήμως τα καθήκοντά της ως Αντιδήμαρχος Παπάγου-Χολαρρού. 
Τον ... αισιόδοξο αέρα που φέρνει η Βίκυ και το επιτυχημένο της νέο look, ελπίζουμε να τον περάσει και ως Αντιδήμαρχος. 
Καλή της επιτυχία. 




4 σχόλια:

  1. Εγώ πάντως προτιμώ Τζωρτζίνα για Αντιδήμαρχο γιατί η Βίκυ παρόλο που έγινε φιγουρίνι μοιάζει να έχει κατάθλιψη. Ουρές θα κάνει το Κοινωνικό Παντοπωλείο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ προτιμώ Χρύσα!!!
    Μουνάρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η κακία της διαγράφεται σε όλο το πρόσωπό της ότι και να κάνει. ΄Όταν δε ανοίγει το στόμα της χειρότερη από σκυλάδικο. Συγχαρητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαλλον εσυ πρεπει να χεις φαει χυλοπιτα απο τη Νικακη, αλλιως δεν εξηγειται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή