Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"! Ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΕ!

Ο Βενιζέλος (ή Τούρκογλου όπως είναι πλέον ευρέως γνωστός) κάτι ήξερε όταν ενέτασε την Αλβανία στις ενταξιακές της διαπραγματεύσεις με την ΕΕ! Ως ανθέλλην ο Βενιζέλος έβαλε την Αλβανία στος κόλπους της ΕΕ για να σκάψει πιο εύκολα τον λάκο της Ελλάδος! Έτι λοιπόν η Αλβανία που έχει αναγνωρίζει τ Σκόπια ως "Μακεδονία" θα επισπεύσει τις διαδικασίες αναγνώρισής τους από την ΕΕ με τη...συνταγματική τους ονομασία! 
Όπως αναφέρει το epirusgate.blogspot.gr, η Αλβανία του Ράμας, συνεχίζει απτόητη τις προκλήσεις εναντίον της Ελλάδας, καθώς στο συνοριακό σταθμό της Κακαβιάς σε επίσημο τουριστικό χάρτη της γειτονικής χώρας, που αντικρύζει ο κάθε πολίτης όταν εισέρχεται σε αλβανικό έδαφος, η FYROM αναγράφεται ως  "Μακεδονία" (REPUBLIC OF MACEDONIA).
Πρωταγωνιστής αυτής της αθλιότητας που υποδαυλίζει τον εθνικισμό και τον επεκτατισμό στην ευαίσθητη περιοχή των Βαλκανίων είναι το ίδιο το αλβανικό κράτος και πραγματικά είναι απορίας άξιο, πως μέχρι σήμερα κανείς από το ελληνικό κράτος ή τους βορειοηπειρώτες στην Αλβανία δεν έχει διαμαρτυρηθεί και δεν έχει αναδείξει σε κάθε αρμόδιο φορέα το γεγονός.
Σε καθεστώς υποψήφιας προς ένταξη χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση βρίσκεται σήμερα η Αλβανία, η οποία για λόγους διπλωματικής τακτικής παίζει τα δικά της παιχνίδια, εκβιάζοντας ουσιαστικά την Ελλάδα για το αυτονόητο!
Το θέμα είναι ότι η εξωτερική πολιτική της χώρας μας -επί Βενιζέλου- είναι όχι μόνο ανύπαρκτη αλλά πραγματικά για τα... πανηγύρια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου