Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ!!! ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ Ο ΕΚΔΟΤΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΕΑΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ!!!

Ο τοπικός Τύπος για πολλοστή φορά διώκεται από δημοτικούς άρχοντες ή τοπικούς παράγοντες! 
Την επόμενη Δευτέρα κάθεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου ο Πέτρος Καραμανέας (φωτό) εκδότης της εφημερίδος "Η Φωνή του Δημότη", μετά από μήνυση που του έκανε η πρώτην Αντιδήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, Κική Κούτρα. 
Η κατάσταση που βιώνει ο τοπικός Τύπος μοιάζει με διωγμό! Ο τοπικός Τύπος στον Χολαργό-Παπάγου, δεν τιμήθηκε ούτε μία φορά για την προσφορά του στην τοπική κοινωνία, αν και έχει προσφέρει πάρα πολλά! Αντί για μάννα, χολή στον τοπικό Τύπο! Το γεγονός από μόνο του αποτελεί ντροπή. 

Πάρτε μια γεύση από τις διώξεις σε βάρος των τοπικών εκδοτών από τοπικούς άρχοντες ή παράγοντες. 
Ο εκδότης της εφημερίδας μας Μάκης Βραχιολίδης έχει συρθεί 5 φορές από τον πρώην Δήμαρχο Χολαργού στα δικαστήρια! Μέχρι και στον Άρειο Πάγο τον έστειλε ο Νικολάου προκειμένου να τον καταδικάσει ως συκοφάντη του! Δεν τα κατάφερε. Το μόνο που πέτυχε ήταν να προκαλέσει οικονομική αιμορραγία στον ίδιο και την εφημερίδα του!
Πριν από λίγους μήνες, μεσούσης της προεκλογικής περιόδου, ο πρώην Δήμαρχος Χολαργού έστειλε την Αστυνομία να συλλάβει τον Βραχιολίδη (για ένα άρθρο του στο blog του, με σκοπό να τον κλείσει στο κρατητήριο και να τον οδηγήσει με τις χειροπέδες ενώπιον του Αυτοφώρου! Δεν πέτυχε τον σκοπό του, ωστόσο η νέα δίκη εκκρεμεί! 
Ο Χάρης Κουγιουμτζόπουλος έχει οδηγηθεί περίπου 5 φορές στο εδώλιο του κατηγορουμένου από τον ίδιο αιρετό. Σε κάποιες από τις δίκες υπήρξε συμβιβασμός (εκ των υστέρων), ωστόσο η οικονομική αιμορραγία για τον εκδότη ήταν και πάλι προφανής. 
Πόσο ακόμη θα κρατήσουν αυτοί οι διωγμοί σε βάρος του τοπικού Τύπου; Οι δημοτικοί άρχοντες και αιρετοί της τοπικής Αυτοδιοίκησης οι οποίοι για να γίνουν γνωστοί προστρέχουν στον τοπικό Τύπο, τον διώκουν σαν να επιζητούν να του βάλουν λουκέτο!!!

1 σχόλιο: