Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΠΙΘΕΣΗ ΖΟΡΜΠΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: "ΦΑΡΙΣΑΙΟΣ Ο ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ! ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΟΣΤΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΟΤΑΝ ΑΠΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ"!!!

Σφοδρή επίθεση κατά του νέου Δημάρχου Αγ. Παρασκευής εξαπολύει ο πρώην Δήμαρχος της πόλης Βασίλης Ζορμπάς, κατηγορώντας για φαρισαϊσμό τον Γιάννη Σταθόπουλο. 
Η ανάρτηση που έκανε στο προφίλ του στο facebook έχει ως εξής:
"Είναι η πρώτη φορά που Δήμαρχος της Πόλης μας δεν ορκίστηκε στο Ευαγγέλιο. Βεβαίως είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθ'ενός να πιστεύει ότι θέλει. Εκείνο το οποίο όμως προσωπικά εμένα και νομίζω τους περισσότερους Έλληνες σήμερα μας ενοχλεί είναι ο φαρισαϊσμός και στη συγκεκριμένη περίπτωση, εννοώ του νέου μας Δημάρχου ο φαρισαϊσμός θα έλεγα ότι περισσεύει και για να γίνω πιο σαφής για το τι εννοώ επισημαίνω ότι όλα τα προηγούμενα χρόνια (18 περίπου) που ο κ. Σταθόπουλος διεκδικούσε την ψήφο των πολιτών Χριστιανών ορθοδόξων και μη "περιφερόταν " από εκκλησία σε εκκλησία από ιερέα σε ιερέα με μεγάλους σταυρούς για να πείσει τους πολίτες ότι είναι και θρήσκος. Την ώρα όμως που ορκιζόταν ως Δήμαρχος ήταν βέβαιο ότι δεν θα ορκιζόταν με θρησκευτικό όρκο πολλώ μάλιστα και ενώπιον των στελεχών του Σύριζα της Δημαρ και άλλων Δημοκρατικών Δυνάμεων.Ελπίζω να μην δούμε στην Πόλη μας άλλα φαινόμενα τα οποία προσβάλλουν και την Ορθοδοξία και τις παραδόσεις".

1 σχόλιο:

  1. Ρωτάω κάτι τον νέο Δήμαρχο της Αγίας Παρασκευής:

    Πότε θα έχει μετρό η Αγία Παρασκευή;

    Το λέω αυτό γιατί δεν γίνεται το μετρό που είναι εντός Χαλανδρίου να λέγεται Αγία Παρασκευή ενώ έπρεπε να έχουμε το μετρό στην Αγία Παρασκευή με το όνομα Αγία Παρασκευή. Εγώ θέλω το μετρό Αγία Παρασκευή στον δήμο μου. Ελπίζω να με άκουσε ο νέος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή