Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΩΣΑΜΕ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΑΛΥΡΑΚΗΣ, ΑΡΒΑΝΙΤΗ!!!

ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ «ΑΤΡΑΠΟΣ»! ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ
Ο πατήρ Πέτρος της Αγίας Τριάδος
κάνει τον αγιασμό στα εγκαίνια της επιχείρησης "Ατραπός"
Πλήθος κόσμου παρέστη στα εγκαίνια του Βιβλιοπωλείου «Ατραπός». Ο Δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος αλλά και οι Αντιδήμαρχοι Τζίνα Αρβανίτη και Θανάσης Βαλυράκης, ήταν μεταξύ όσων ξεχώρισαν. Επίσης, το παρόν έδωσαν ο Νίκος Κουτάκης, δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Κώστα Τίγκα, ο γνωστός δικηγόρος Γιώργος Συλλούρης, όπως επίσης η Δέσποινα Μεταξά, υποδιευθύντρια του 3ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού.
Βεβαίως, στο πλευρό του ιδιοκτήτη της επιχείρησης  ήταν η σύζυγός του Μαρία Δημακοπούλου, Διευθύντρια του 3ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού.
Το φωτογραφικό υλικό που έχουμε στη διάθεσή μας μιλάει από μόνο του.
Ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος εν μέσω του ζεύγους Κοϊτσάνου. Δεξιά στην φωτογραφία ο ιδιοκτήτης του Βιβλιοπωλείου "Ατραπός", Ανδρέας Κοϊτσάνος και αριστερά η σύζυγός του και Διευθύντια του 3ου Δημοτικού Σσχολείου Χολαργού, Μαρία Δημακοπούλου
Και η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Εργων και Ποιότητας Ζωής κα Τζίνα Αρβανίτη, εν μέσω του ζεύγους Κοϊτσάνου, ευχήθηκε καλές δουλειές στην επιχείρηση "Ατραπός"
Ο αρμόδιος επί των Οικονομικών, Αντιδήμαρχος Παπάγου-Χολαργού Θανάσης Βαλυράκης, έχοντας στα αριστερά του την εντυπωσιακή σύζυγό του Βίκυ και δεξιά την Μαρία Δημακοπούλου
Και ο Νίκος Κουτάκης ήταν εκεί για να ευχηθεί καλές δουλειές στο Βιβλιοπωλείο "Ατραπός". Εδώ, εναγκαλίζεται την Αντιδήμαρχο Τζίνα Αρβανίτη. Ο πρώηνκαι η νυν!
Ο γνωστός δικηγόρος του Χολαργού και πρώην Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων, Γιώργος Συλλούρης, παρών στα εγκαίνια. Τον βλέπουμε με την Μαρία Δημακοπούλου

ΑΤΡΑΠΟΣ: ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ, ΜΕ ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΙΜΕΣ!
Από την Τετάρτη  3 Σεπτεμβρίου λειτουργεί ένα νέο Βιβλιοπωλείο στον Χολαργό! Πρόκειται για την «Ατραπό», την επιχείρηση που υποδέχεται την πελατεία της στην οδό Ουρανίας 13 (δίπλα στο 1ο Δημοτικό σχολείο).
Στα εγκαίνια της επιχείρησης, παρούσα ήταν
και η πολύτιμη συνεργάτης της εφημερίδος μας Μαρουδιά
Φιλίππου η οποία εξασφάλισε το φωτορεπορτάζ

Σε έναν άνετο, φιλόξενο χώρο, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης Ανδρέας Κοϊτσάνος (ο οποίος σημειωτέον, είναι Χημικός και αθλητής-Μαραθωνοδρόμος) , ακολουθεί εκπληκτικά οικονομική πολιτική. Όπως λέει ο ίδιος, «σε όλα μας τα είδη, οι τιμές είναι χαμηλότερες, τουλάχιστον κατά 10% από τις αλυσίδες γνωστών πολυκαταστημάτων»! Και μόνον αυτό λέει πολλά για τους Χολαργιώτες-Παπαγιώτες οι οποίοι είναι προς το συμφέρον της τσέπη τους να στηρίξουν την επιχείρηση της γειτονιάς τους, αντί να τρέχουν από την μια άκρη της Αθήνας ως την άλλη.
Ο κ. Κοϊτσάνος συνεχίζει: «Σε όλα τα βιβλία (λογοτεχνικά, βοηθήματα, σχολικά και ξενόγλωσσα) παρέχουμε έκπτωση 10% έως 15%».
Τέλος, σημαντική είναι και η κοινωνική προσφορά του βιβλιοπωλείου «Ατραπός», μια και προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ σχολικά σε οικονομικά αδυνατούντες, καθώς και σε παιδιά ανέργων! 










9 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑΜΕ ΣΕ ΒΑΠΤΙΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΑ ΣΤΗ ΣΤΑΜΑΤΑ ,ΜΕΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΣΤΟ "ΚΟΥΤΟΥΚΙ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ" ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΦΙΝΑ !!!! ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ ΑΡΓΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΥΡΑ ΜΑΡΙΑ , ΚΥΡ ΑΝΤΡΕΑ , ΠΙΑΣΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΓΟΜΑ, ΕΝΑ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟ ΜΠΛΕ , ΜΙΑ ΚΑΣΕΤΙΝΑ ΜΕ ΤΟΝ SPIDERMAN ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ

    1) "Ο ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ - ΠΑΠΑΓΟΥ "

    2) " ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΗΜΑΡΧΟΣ"

    3) "ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΕ ,ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ" ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ

    4) " ΨΑΞΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΚΥΡ ΔΗΜΑΡΧΕ"

    ΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧ
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧ

    ΩΧ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ,ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΑ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ κύριε Βραχιολίδη . Επιλέγω αυτή την σελίδα για να σας μεταφέρω τις διαμαρτυρίες κατοίκων Παπάγου για την απαράδεκτη κατάσταση βρωμιάς στους δρόμους Αγίων Σαράντα Λεμεσσού Κυρηνείας Τεπελενίου. Έχουμε επανειλημένα τηλεφωνήσει στο Δημαρχείο να στείλουν ένα
    ένα οδοκαθαριστή εδώ και τρεις μήνες. Αν περάσετε 6α διαπιστώσετε ότι σε όλους αυτούς τους δρόμους ειδικά στη Λεμεσού το πρόβλημα δεν λύνεται με τις γυναίκες μας να σκουπίζουν κάθε μέρα το δρόμο. Γεμάτος κόπρανα σκύλων σκοτπίδια και φύλλα που βουλώνουν τα φρεάτια. Σας παρακαλώ με την δύναμη του τύπου που κατέχετε και με τη γνωστή συμπαράσταση σας προς κάθε δημότη κάντε μια παρέμβαση. Σας ευχαριστούμε θερμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΧΑΡΤΟΠΩΛΕΙΟΥ !


    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

    ΑΧ ΠΟΣΟ ΘΑ ΝΟΣΤΑΛΓΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΟΥΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριε Κοτσάνε , είμαστε άνεργοι και εγώ και η σύζυγος οπότε πείτε μας πως μπορούμε να παίρνουμε δωρεάν βιβλία .Να σας πάρουμε τηλέφωνο, να έρθουμε στο κατάστημα σας ; Καλές δουλειές να έχετε με υγεία ,αχχ ο Θεός να σας έχει καλά, όλα τα καλά να σας δίνει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΥΡΙΕ/Α 10:43
    ΕΓΩ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ, ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΜΙΑ ΛΑΜΠΑ ΣΤΗ ΚΟΛΩΝΑ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΟΥΣ,ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ.
    ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ Η 14η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΑΦΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ.
    ΕΚΑΝΑ ΠΕΡΙ ΤΑ 10 ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΑΝ.
    ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ .

    ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΡΟΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΓΑΤΕΣ ΤΡΙΓΥΡΩ,ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΝΟΣ ΤΟΠΙΟΥ ΟΛΙΓΟΝ ΤΡΑΣΥΛΒΑΝΙΚΗ !!
    ΑΝ ΟΙ ΤΑΦΟΙ ΤΩΝ ΕΞΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΖΟΜΠΙ .

    ΠΑΝΤΩΣ ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΛΑΜΠΕΣ , ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΒΡΗΚΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑ .

    ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ ΜΟΥ ...,ΥΠΟΜΟΝΗ !
    ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ,ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ .

    ΑΠΛΑ ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.
    ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ 6500000 ΤΟΥ ΞΥΔΗ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ .

    ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΦΡΑΓΚΟ ,ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑΤΙ ΣΤΕΡΕΨΑΜΕ ΑΠΟ ΜΕΤΡΗΤΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΣΔΟΕ, ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΚΑΡΑΟΥΛΙ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ "ΑΤΡΑΠΟΣ" , ΤΟ "ΔΥΣΒΑΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ" .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΨΩΝΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή